Címkék: gyorsan!, marbushka, társasjátékok, műanyagmentes

Gyorsan!

Gyorsan! - Marbushka

Gyorsan! - Marbushka - Társasjátékok - 7.900Ft Gyorsan! - Marbushka - Társasjátékok - 7.900Ft Gyorsan! - Marbushka - Társasjátékok - 7.900Ft Gyorsan! - Marbushka - Társasjátékok - 7.900Ft Gyorsan! - Marbushka - Társasjátékok - 7.900Ft Gyorsan! - Marbushka

7.900Ft
  • Nettó: 6.220Ft
  • Ár jutalom pontban: 1579
  • Gyártó: Marbushka
  • Típus: Marbushka
  • Jutalom pontok: 78
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Izgalmas társasjáték magyar készítőtől, csak papírból és fából, takarékos és környezetbarát csomagolásban. Ehhez a játékhoz nincs szükség dobókockára, bár a győzelemhez szükséges némi szerencse is. Az úti cél, ahogy a valóságban is, az utason múlik, de azt te döntöd el, hogy melyik útvonalon ju..

Izgalmas társasjáték magyar készítőtől, csak papírból és fából, takarékos és környezetbarát csomagolásban. 

Ehhez a játékhoz nincs szükség dobókockára, bár a győzelemhez szükséges némi szerencse is. Az úti cél, ahogy a valóságban is, az utason múlik, de azt te döntöd el, hogy melyik útvonalon jutsz oda. Ha gyorsan átlátod a gyalogátkelőhelyekkel tarkított útszövevényt, te lehetsz a leggyorsabb taxisofőr! Minél gyorsabb vagy, annál több fuvarra jut időd. Ki szerzi a legtöbb pénzt a nap végére? 

Hatéves kortól ajánljuk, 2-6 játékos számára. Játékra fel!

Kerettörténete:

Minden város tele van fura figurákkal, akik néha furcsa helyekre utaznak. Taxisként te tudod meg elsőként, hogy ki hova készül. Előfordul, hogy a nyomozó jósnőhöz megy, vagy a bíró az állatkertbe látogat. A te szempontodból mindegy is, mert az útra kell figyelned. Ha ismered a mellékutcákat, te leszel a legjobb taxisofőr, aki elsőként gyűjti össze a napi bevételt, bármilyen kalandos is legyen az út.


6 ÉVES KORTÓL, 2-6 JÁTÉKOS

JÁTÉKIDŐ

KB. 30 PERC

MÉRET

DOBOZ MÉRET: 21X21 CM

TÁBLA: 40X40 CM

TAXI: 21X12X8 MM

TARTALOM

1 JÁTÉKTÁBLA, 6 TAXI

50 HELYSZÍN KÁRTYA

36 UTAS, 24 SZERENCSEKÁRTYA

90 PAPÍRPÉNZ


A marbushka játékok jellemzői:


KÖRNYEZETTUDATOSSÁG -  A marbushka játékok tervezésénél és készítésénél nemcsak szépségre és tartósságra törekszünk, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk. Az általunk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.


MŰANYAGOK NÉLKÜL - Játékaink elkészítésekor és szállításakor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használunk, forgalmazóink gondossága pedig szükségtelenné teszi a vákumfóliázást.


KÉZZEL KÉSZÍTETT - A nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.


TERMÉSZETESEN - A természetes alapanyagokat részesítjük előnyben: játékaink papírból, fából és vászonból készülnek. A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.


FAIR TRADE - Játékaink Magyarországon készülnek. Gyártóink, beszállítóink, partnereink és forgalmazóink mind kisvállalkozások, családi vállalkozások – akárcsak manufaktúránk.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha