Címkék: kerek, játéktartó, -, víziló., 3sprouts., 3sprouts, kerek, játéktartó

Kerek játéktartó - Víziló

Kerek játéktartó - Víziló - 3Sprouts

Kerek játéktartó - Víziló - 3Sprouts - 3Sprouts kerek játéktartó - 12.990Ft Kerek játéktartó - Víziló - 3Sprouts - Játéktartók - 12.990Ft Kerek játéktartó - Szarvas - - -

12.990Ft
  • Nettó: 10.228Ft
  • Gyártó: 3Sprouts
  • Típus: 3Sprouts
  • Elérhetőség: Rendelésre 2 - 3 nap
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
A 3 Sprouts kerek játéktároló tökéletes rendszerező megoldás minden gyerekszobába. Mókás állatfiguráival vidámmá varázsolja a teret, míg praktikus kialakításának köszönhetően, ha nincs rá szükségünk, csak összehajtjuk. A kerek játéktároló pamutvászonból készült, és a babaápoló termékek, mint például..

A 3 Sprouts kerek játéktároló tökéletes rendszerező megoldás minden gyerekszobába. Mókás állatfiguráival vidámmá varázsolja a teret, míg praktikus kialakításának köszönhetően, ha nincs rá szükségünk, csak összehajtjuk. A kerek játéktároló pamutvászonból készült, és a babaápoló termékek, mint például pelenkák, popsitörlők, vagy a pici játékainak rendszerezésére, de a ruhát tárolására is kiválóan alkalmas. 

Akár még utazáshoz is magunkkal vihetjük, design állatos mintája pedig mosolyt csal majd nem csak a gyerekek, de a felnőttek arcára is. 

Praktikus tárolás és vidám lakásdekoráció, a babának és a mamának.

Mérete: 

Magassága: 44.5 cm

Átmérője: 43 cm

Anyaga:

100% pamut, vászon

100% poliészter filc rátét

100% polietilén bevonat (belül)


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha