Címkék: kocka, tároló, -, rendszerező, doboz, gyerekszobába, -, kutya., 3sprouts., 3sprouts, kocka, tároló

Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - kutya

Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - kutya - 3Sprouts

Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - kutya - 3Sprouts - 3Sprouts Kocka tároló - 9.990Ft Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - bárány - 3Sprouts - 3Sprouts Kocka tároló - 9.990Ft Kocka tároló – rendszerező doboz gyerekszobába - bárán

9.990Ft
  • Nettó: 7.866Ft
  • Gyártó: 3Sprouts
  • Típus: 3Sprouts
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
A 3Sprouts kocka tároló többféle állatos mintával kapható. Tökéletes lehetőséget kínál a rendrakáshoz: benne a játékok, kockák, könyvek átláthatók, és egyszerűen, gyorsan rendszerezhetők. A tároló oldalai megerősítettek, így az akár önmagában is megáll a földön, de polcra állítva vagy az IKEA Kallax..

A 3Sprouts kocka tároló többféle állatos mintával kapható. Tökéletes lehetőséget kínál a rendrakáshoz: benne a játékok, kockák, könyvek átláthatók, és egyszerűen, gyorsan rendszerezhetők. A tároló oldalai megerősítettek, így az akár önmagában is megáll a földön, de polcra állítva vagy az IKEA Kallax polcrendszerébe illesztve is kiváló választás.

MÉRETE

33*33*33cm

ANYAGA

100% poliészter

100% poliészter filc rátét


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha