Címkék: kocka, tároló, -, rendszerező, doboz, gyerekszobába, -, nyuszi., 3sprouts., 3sprouts, kocka, tároló

Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - nyuszi

Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - nyuszi - 3Sprouts

Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - nyuszi - 3Sprouts - 3Sprouts Kocka tároló - 9.990Ft Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - nyuszi - 3Sprouts - 3Sprouts Kocka tároló - 9.990Ft Kocka tároló - rendszerező doboz gyerekszobába - bárá

9.990Ft
  • Nettó: 7.866Ft
  • Gyártó: 3Sprouts
  • Típus: 3Sprouts
  • Elérhetőség: Rendelésre 2 - 4 nap
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
A 3Sprouts kocka játéktároló többféle vidám állatos mintával kapható, így könnyen megtalálhatod gyermeked kedvencét. Praktikus megoldás a játékok, könyvek, apró tárgyak rendszerezéséhez a gyerekszobában. A kocka játéktároló oldalai megerősítettek, így az önmagában is megáll a földön, de polcra állít..

A 3Sprouts kocka játéktároló többféle vidám állatos mintával kapható, így könnyen megtalálhatod gyermeked kedvencét. Praktikus megoldás a játékok, könyvek, apró tárgyak rendszerezéséhez a gyerekszobában. A kocka játéktároló oldalai megerősítettek, így az önmagában is megáll a földön, de polcra állítva vagy az IKEA Kallax polcrendszerébe illesztve is tökéletesen illeszkedik. Kedves, állatos figuráival feldobja a gyerekszoba hangulatát, és a picik is lelkesebben segítenek majd rendet rakni, ha kedvenc állatos dobozukat használhatják. Rendszerezés, design és jó kedv a gyerekszobában a 3Sprouts tárolóival. 


MÉRETE

33*33*33cm

ANYAGA

100% poliészter

100% poliészter filc rátét


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha