Címkék: kutyák, otthonok, marbushka, társasjátékok, műanyagmentes

Kutyák és otthonok

Kutyák és otthonok - Marbushka

Kutyák és otthonok - Marbushka - Társasjátékok - 9.900Ft Kutyák és otthonok - Marbushka - Társasjátékok - 9.900Ft Kutyák és otthonok - Marbushka - Társasjátékok - 9.900Ft Kutyák és otthonok - Marbushka - Társasjátékok - 9.900Ft Kutyák és otthonok - Marbus

9.900Ft
  • Nettó: 7.795Ft
  • Ár jutalom pontban: 1979
  • Gyártó: Marbushka
  • Típus: Marbushka
  • Jutalom pontok: 98
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A jó memória és a szerencse együtt juttat győzelemre ebben a környezetbarát módon csomagolt, kizárólag fa és papír alapanyagú társasjátékban.Használd az emlékezetedet, hogy minél hamarabb eljuss az ebekhez, amiket haza szeretnél juttatni! Az igényes rajzok és az elrendezési lehetőségek változatosság..

A jó memória és a szerencse együtt juttat győzelemre ebben a környezetbarát módon csomagolt, kizárólag fa és papír alapanyagú társasjátékban.

Használd az emlékezetedet, hogy minél hamarabb eljuss az ebekhez, amiket haza szeretnél juttatni! Az igényes rajzok és az elrendezési lehetőségek változatossága a szemet is gyönyörködteti. A játékszabály könnyebb és nehezebb változatot is ajánl, hogy kisebbeknek és nagyobbaknak is érdekes legyen a játék. Lehet, hogy ez lesz az ifjú kutyabarátok kedvence?

Ötéves kortól, 2-4 játékos számára ajánljuk. 


Kerettörténete:

Csigalassan telik az idő otthon, amíg a gazdik dolgoznak. Nehéz jó kutyának lenni és türelmesen várni, amikor izgalmas kalandokkal csalogat a világ. Kisurranni az ajtón egyszerű, de hazatalálni segítség nélkül nem mindig sikerül. Kövessétek az árulkodó nyomokat a parkban és segítsetek hazajuttatni a csellengőket!

5 ÉVES KORTÓL

2-4 JÁTÉKOS

JÁTÉKIDŐ

KB. 20 PERC

MÉRET

DOBOZ MÉRET: 16X32 CM

TÁBLA MÉRET: 60X60 CM

BÁBUK: 3 CM

TARTALOM

4 KIS NYOMOZÓ, 1 PARK

12 HÁZ, 12 KUTYA

16 NYOMKORONG

12 NYAKÖRVKORONG

1 DB VÁSZONTASAK

A marbushka játékok jellemzői:


KÖRNYEZETTUDATOSSÁG -  A marbushka játékok tervezésénél és készítésénél nemcsak szépségre és tartósságra törekszünk, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk. Az általunk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.


MŰANYAGOK NÉLKÜL - Játékaink elkészítésekor és szállításakor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használunk, forgalmazóink gondossága pedig szükségtelenné teszi a vákumfóliázást.


KÉZZEL KÉSZÍTETT - A nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.


TERMÉSZETESEN - A természetes alapanyagokat részesítjük előnyben: játékaink papírból, fából és vászonból készülnek. A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.


FAIR TRADE - Játékaink Magyarországon készülnek. Gyártóink, beszállítóink, partnereink és forgalmazóink mind kisvállalkozások, családi vállalkozások – akárcsak manufaktúránk.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha