Címkék: tapirus, gyerek, tornazsák, szivárvány., tapirus, bairdii., vászontáskák

Tapirus gyerek tornazsák Szivárvány

Tapirus gyerek tornazsák Szivárvány - Tapirus Bairdii

Tapirus gyerek tornazsák Szivárvány - Tapirus Bairdii - Vászontáskák - 2.890Ft Tapirus gyerek tornazsák Szivárvány - Tapirus Bairdii - Vászontáskák - 2.890Ft Tapirus gyerek tornazsák Szivárvány - Tapirus Bairdii - Vászontáskák - 2.889Ft Tapirus gyerek tor

2.890Ft
  • Nettó: 2.276Ft
  • Ár jutalom pontban: 578
  • Gyártó: Tapirus Bairdii
  • Típus: Tapirus Bairdii
  • Jutalom pontok: 28
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A tapír, az „erdők kertésze”. Jelentősége az ökoszisztémában több mint gondolnánk. Olyan képességet örököl természetesen, és örökít tovább utódainak, mellyel nem túlzás azt állítani, hogy megmenthet minket a globális felmelegedéstől. A tapírok ugyanis hatékonyan részt vesznek a fák ültetésében.Renge..

A tapír, az „erdők kertésze”. Jelentősége az ökoszisztémában több mint gondolnánk. Olyan képességet örököl természetesen, és örökít tovább utódainak, mellyel nem túlzás azt állítani, hogy megmenthet minket a globális felmelegedéstől. A tapírok ugyanis hatékonyan részt vesznek a fák ültetésében.

Rengeteg gyümölcsöt, és növényt fogyasztanak, ami napi 40kg-ot is jelent esetenként, majd természetes módon, részt vesznek az erdő növényeinek trágyázásában . És a tapír egy igen mozgékony állat! Az Amazonasi esőerdőkben végzett kutatások alapján egyértelműen bizonyítottá vált a tapírok szerepe az újraerdősítésben. De nem csak ezzel segít, hanem rendkívül hatékonyan viszi útja során a különböző növények magjait gyomrában, és szórja szét az esőerdőben egymástól több kilométer távolságra, így biztosítva az erdő ökoszisztémájának kiegyensúlyozott működését.

Így hát a mi kedvencünk, a tapíros pamutvászon hátizsák, melyet büszkén vihetsz magaddal tisztasági csomagnak, tornazsáknak vagy ahová csak szeretnéd, hiszen nem csak környezetbarát anyagból készült, de a Föld egyik igen kedves kis megmentőjének képe is rajta van, hogy emlékeztessen Téged, és másokat is, hogy sok kicsi, sokra megy!

Na meg irtó kedves kisállat is! :)

A pamutvászon hátizsák behúzóval az alábbi méretekkel rendelkezik

Szélesség 30 cm

Magasság 30 cm

Anyagvastagság: 140 g/m2

Gyerekeknek ideális vállpánt mérettel.

Mosógépben 40 fokon mosható. (60 fokon összemegy)

Vasalható.

Összetevők:

100% vegán

100% pamut

színe natúr szivárványos mintával

“… Tapirs are important recyclers of nutrients, helping the soil and landscape thrive. They also serve as biological indicators of the health and vitality of an area: tapirs are the first species to decline when there is human disturbance because of their large size, slow reproductive rate, and sensitivity to their environment….”

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha