Címkék: vörös cédrus illatpárnák, redecker, gyertyák és illatpárnák, fenntarthatóság, takarítás, természetes, műanyagmentes

Vörös cédrus illatpárnák

Vörös cédrus illatpárnák - Redecker

Vörös cédrus illatpárnák - Gyertyák és illatpárnák - 2.290Ft Vörös cédrus illatpárnák - Gyertyák és illatpárnák - 2.290Ft Vörös cédrus illatpárnák - Redecker - Gyertyák és illatpárnák - 2.290Ft Vörös cédrus illatpárnák - Redecker - Gyertyák és illatpárnák

2.290Ft
  • Nettó: 1.803Ft
  • Ár jutalom pontban: 458
  • Gyártó: Redecker
  • Típus: Redecker
  • Jutalom pontok: 22
  • Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Kezeletlen vörös cédrus fa szeletkék, 5 darab. A zsák mérete: 10 x 5 x 4 cm, súlya kb. 40 g.Az amerikai vörös cédrus csodálatos illata kellemes az embereknek, de elriasztja a molyokat. Kubában cédrusfából készülnek a szivartartó tokok, sokáig megőrzik azt a különleges fás cédrus illatot. Férfiak ruh..

Kezeletlen vörös cédrus fa szeletkék, 5 darab. A zsák mérete: 10 x 5 x 4 cm, súlya kb. 40 g.

Az amerikai vörös cédrus csodálatos illata kellemes az embereknek, de elriasztja a molyokat. Kubában cédrusfából készülnek a szivartartó tokok, sokáig megőrzik azt a különleges fás cédrus illatot. Férfiak ruhái közé rejtve, igazi férfias illatosító.

A ruhanemű és az illatzsák közé tegyél egy darabka papírt, hogy megvédd a ruhákat a fa természetes olajától.

Mivel a cédrust vágás és darabolás után frissen csomagolják, az illatanyag kristályosodhat. A kristályok ronggyal letörölhetők.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha