HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: bambusz WC papír, környezetbarát, vegán, bio papíráru, Zöldmami Shop

Bambusz wc papír 4 tekercs (3 rétegű, 200 lap per tekercs)

Bambusz wc papír 4 tekercs (3 rétegű, 200 lap per tekercs) - Cheeky Panda

Bambusz wc papír 4 tekercs (3 rétegű, 200 lap per tekercs) - Cheeky Panda - Háztartási papíráru - 1.390Ft

1.390Ft
  • Nettó: 1.094Ft
  • Ár jutalom pontban: 278
  • Gyártó: Cheeky Panda
  • Típus: Cheeky Panda
  • Jutalom pontok: 13
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A bambusz WC papír kíméletes a bőrhöz, gyártásánál nem használunk ú.n. festékmentesítő anyagokat (pl. BPA, klór alapú fehérítők). Gyártásunk a bambusz termesztési tulajdonságainak köszönhetően maximálisan környezetkímélő és fennthartható, a klasszikus papíráruk gyártásával szemben, amelyek súlyos er..

A bambusz WC papír kíméletes a bőrhöz, gyártásánál nem használunk ú.n. festékmentesítő anyagokat (pl. BPA, klór alapú fehérítők).

Gyártásunk a bambusz termesztési tulajdonságainak köszönhetően maximálisan környezetkímélő és fennthartható, a klasszikus papíráruk gyártásával szemben, amelyek súlyos erdőírtásokhoz vezetnek.

100%-ban természetes bambusz alapanyagból készül, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, az első vegán minősítéssel bíró papíráru az Egyesült Királyságban.

4-es és 9-es csomagolásban kapható!

Orsi 2018. October 30.

Se nem túl vastag, se nem túl vékony, nem szakad el ott ahol nem kéne és még antibakteriális is! szuper nagyon!

Orsi 2018. October 30.

Szuper termék! Se nem túl vastag, se nem túl vékony és nem szakad el ott ahol nem kéne. És még antibakteriális is! Abszolút nyerő nálunk :)

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha