Tags: anti-hair loss, herbal, hair conditioner, all hair types, shampoos, balm, vitacomplex, Celenes, and,

Anti-Hair Loss Herbal Balm For All Hair Types

Anti-Hair Loss Herbal Balm For All Hair Types - 8680419311304

Anti-Hair Loss Herbal Balm For All Hair Types - Herbal shampoos and balm for hair loss - 1.990Ft Anti-Hair Loss Herbal Balm For All Hair Types - 8680419311304 - Herbal shampoos and balm for hair loss - 1.990Ft

1,990Ft
  • Ex Tax:1,567Ft
  • Brand: Celenes
  • Product Code: 8680419311304
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
400 ml - gyógynövényes - hajhullás elleni - hajbalzsam - VitaComplex hatóanyaggal és Keratinnal A gyógynövény összetételű VitaComplex-nek köszönhetően a Celenes Gyógynövényes hajbalzsam segít megelőzni a hajhullást és elősegíti a haj megújulását. A növényi kivonatokból származó vitaminok, ásván..

400 ml - gyógynövényes - hajhullás elleni - hajbalzsam - VitaComplex hatóanyaggal és Keratinnal


A gyógynövény összetételű VitaComplex-nek köszönhetően a Celenes Gyógynövényes hajbalzsam segít megelőzni a hajhullást és elősegíti a haj megújulását. A növényi kivonatokból származó vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék a haj gyökerébe hatolva ápolják haját és fejbőrét. A VitaComplex hatóanyagcsoport összetevői közül a flavonoidok, polifenolok és a keratin megvédik a haját az oxidatív folyamatoktól, megakadályozva ezzel a haj fénytelenné és töredezetté válását. A Celenes különlegesen puhává, fésülhetővé teszi haját, miközben megerősíti annak szerkezetét. Visszaállítja hajának természetes életerejét és ragyogását.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha