Tags: anti-hair loss, herbal shampoo, hair dye, shampoos, balm, vitacomplex, Celenes, and,

Anti-Hair Loss Herbal Shampoo against dandruff

Anti-Hair Loss Herbal Shampoo For Hairy Hair - 8680419311281

Anti-Hair Loss Herbal Shampoo against dandruff - Herbal shampoos and balm for hair loss - 1.990Ft Anti-Hair Loss Herbal Shampoo For Hairy Hair - 8680419311281 - Herbal shampoos and balm for hair loss - 1.990Ft

1,990Ft
  • Ex Tax:1,567Ft
  • Brand: Celenes
  • Product Code: 8680419311281
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
400 ml - gyógynövényes - hajhullás elleni - sampon - korpás hajra - VitaComplex hatóanyaggal és Keratinnal   A gyógynövény eredetű VitaComplex-nek köszönhetően a Celenes Gyógynövény sampon megelőzi a hajhullást és segíti a haj megújulását. Haját erősebbé és rugalmasabbá teszi. A VitaCompl..

400 ml - gyógynövényes - hajhullás elleni - sampon - korpás hajra - VitaComplex hatóanyaggal és Keratinnal

 

A gyógynövény eredetű VitaComplex-nek köszönhetően a Celenes Gyógynövény sampon megelőzi a hajhullást és segíti a haj megújulását. Haját erősebbé és rugalmasabbá teszi. A VitaComplex hatóanyagcsoport összetevői közül a flavonoidok, polifenolok és a keratin megvédik a haját az oxidatív folyamatoktól, megakadályozva ezzel a haj fénytelenné és töredezetté válását. Helyreállítja a fejbőr szükséges nedvességét, miközben Climbazole hatóanyaga megszünteti a korpát és a viszketést. Haját ismét tisztának és ápoltnak fogja érezni.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha