Címkék: bambusz fogkefe felnőtteknek -woobamboo-medium - 1 db, woobamboo, környezetbarát fogkefék, szájápolás, bambusz, fenntarthatóság, fürdőszoba

Bambusz fogkefe felnőtteknek -Woobamboo-medium - 1 db

Bambusz fogkefe felnőtteknek -Woobamboo-medium - 1 db - Woobamboo

Bambusz fogkefe felnőtteknek -Woobamboo-medium - 1 db - Környezetbarát fogkefék - 1.290Ft

1.290Ft
  • Nettó: 1.016Ft
  • Ár jutalom pontban: 238
  • Gyártó: WooBamboo
  • Típus: Woobamboo
  • Jutalom pontok: 11
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Környezetbarát, 100%-ban biológiailag lebomló nyelű bambusz fogkefe, BPA mentes sörtével. A Woobamboo környezetbarát fogkefének a szára bambuszból készült, amely tanúsított ökológiai és fenntartható gazdaságból származik. Természetes viasszal van bevonva, a tartósabb és biztonságos használat érde..

Környezetbarát, 100%-ban biológiailag lebomló nyelű bambusz fogkefe, BPA mentes sörtével. A Woobamboo környezetbarát fogkefének a szára bambuszból készült, amely tanúsított ökológiai és fenntartható gazdaságból származik. Természetes viasszal van bevonva, a tartósabb és biztonságos használat érdekében. Antimikrobiális, ftalát- és BPA mentes sörtével. A bambusz fogkefe csomagolása újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült, a festék pedig szója alapú.

 

Sokkoló mennyiségű – több milliárdnyi – fogkefe végzi a szeméttelepeken és az óceánban minden évben, ami nagyban hozzájárul a természetes öko flóra tönkretételéhez. Állítsuk meg együtt ezt a folyamatot! Válaszd Te is a Woobamboo bambusz fogkeféket, és járulj hozzá a Föld megóvásához!

Szerezd be hozzá a bambusz fogkefe tartó tokodat INNEN.

Fejlessz! Inspirálj! Változtasd meg a világot! Sokkoló mennyiségű – több milliárdnyi – fogkefe végzi a szeméttelepeken és az óceánban minden évben. A Woobamboo fogkefével gondoskodhatsz a fogaid egészségéről és hozzájárulhatsz, hogy a Föld is tisztább legyen. A Woobamboonál tudjuk, hogy ezzel nem fogjuk megóvni a világot. De minden egyes nap reggel és este, amikor használod a fogkefét emlékeztetünk arra, hogy te már a környezetbarát fogyasztás mellett döntöttél, és igenis van hatásod a világra, tehetsz akár még többet! Minden fogkefe szára bambuszból készült, ami: - szabadban termesztett - fenntarthatóan betakarítható - lebomló - természetesen antimikrobális - ftalát és BPA mentes - természetes viasszal van bevonva a tartósság és a kényelem érdekében - pandabarát.

Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Egyéb tulajdonságok • - fogászati minőségű sörte • - újrahasznosított és újra hasznosítható csomagolás • - szója alapú nyomdafesték•
Tibor 2019. November 17.

Médium sörtével keresek lebomló nyelű fogkefét. Azt reméltem, hogy megtaláltam, de amint megláttam, hogy műanyagba van csomagolva ledöbbentem. Amit megnyerek az egyik oldalon bukom a másikon. Szóval keresgélek tovább.

Kedves Tibor!
Örömmel értesítünk, hogy a Woobamboo fogkeféknek hamarosan megjelennek a papír csomagolású változatai is. A soft verzió már elérhető a webáruházban. Az eddigiek ugyan növényi alapú műanyagba voltak csomagolva, a láthatóság kedvéért, de ezzel már nem fogsz sokáig találkozni.
Remélem ezzel sikerült egy kellemes meglepetéssel szolgálnunk a döbbenet helyett :)
Üdv,
Orsi

Zsuzsa 2019. May 1.

Nem szívja föl a vizet a fogpohárból a szára, mint ahogy gondltam és sörték formája is nagyon jó. Örülök, hogy megvettem :)

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha