Bio-D Mosópor 1kg

1.495Ft
Nettó: 1.177Ft Ár jutalom pontban: 3
Gyártó: Bio-D
Típus: Bio-D
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:

Bio-D Mosópor 1kg

Illatmentes, nem biológiai mosópor. Az Allergy UK Szervezet által elismert hipoallergén, a legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, koncentrált formulája extra hatékony. Nem szennyező zeolitokat tartalmaz. Gépi és kézi mosáshoz is alkalmas. Meleg és hideg vízben is egyaránt használható. Könnyen oldódó, ideális finom szövetekhez, mint például selyem, kasmír és gyapjú. Alacsony hőmérsékleten is használható. Nem tartalmaz optikai fehérítőt. Felhasználási javaslat: kézi mosás: vigyázz arra, hogy a por teljesen feloldódjon, mielőtt a vízbe teszed a ruhákat. A szárítás előtt mindig alaposan öblítsd át a ruhákat tiszta vízben. Minden kézi mosás után alaposan öblítsd le a kezed tiszta vízzel és szárítsd meg. A sérült bőrű embereknek különös figyelmet kell fordítani erre az utasításra, és kerülniük kell a mosóoldattal történő tartós érintkezést vagy védőkesztyűt kell viselniük! Textil védelem: A kényes textíliákat mosd alacsonyabb hőfokon, kisebb fordulaton, a fehér textileket pedig külön. Makacs foltok vagy extra fehérítés esetén a Bio-D Laundry Bleach- csel együtt használd. Mindig kövesd a textíliákon feltüntetett mosási útmutatót!

Bio-D
ÖSSZETEVŐK 15-30%: Zeolite, Soda Ash. 5-15%: Sodium Metasilicate, Sodium Percarbonate. Below5%: Anionic Surfactant, Vegetable Soap, Cellulose Colloids.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:

Kedves Zöldmami Vásárló!

Reméljük sikerült megtalálnod nálunk a megfelelő „zöld” megoldást. A Zöldmami webshop-ot azért hoztuk létre, hogy egyre több termék esetében tudjunk természetes alternatívát biztosítani azoknak, akiknek ez fontos... meg persze azoknak is, akiknek annyira nem... szóval kb. mindenkinek, na. :-)

A Zöldmami Shop munkatársai

Kapcsolat

  • 00 36 70 947 38 97
  • info@zoldmami.hu po@btd.hu

Instagram

Hírlevél feliratkozás

* kitöltése szükséges

Zöld Mami a Facebook-on

© Bio-Tech Distribution Kft. 2017