Receptverseny játékszabályzat

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A „Zöldmami karácsonyi receptverseny” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Bio-Tech Distributions Kft. (Cg. 13-09-149149; székhely: 2220 Vecsés, Wass Albert u 1.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a www.zoldmami.hu weboldal üzemeltetője. 

2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (A PÁLYÁZÓK)

A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2017. december 3-án 12.00-kor kezdődik és 2017. december  20-án 23.59-ig tart.

4. A JÁTÉK MENETE

4.1. Játékleírás – Zöldmami karácsonyi receptverseny

A Pályázók a www.zoldmami.hu oldalon feltöltött, Szafi reform, Szafi free, Szafi fit és/vagy THE Bridge tejhelyettesítővel készült süteményrecepttel és az ételről saját kezűleg készített ételfotóval pályázhatnak édes és sós kategóriákban (a továbbiakban: együttesen Pályázat).

Kérjük, a „Megjegyzés” rovatban adjon rövid leírást az eredeti receptről és az egészséges verziójáról.

Tájékoztatjuk, hogy a Játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. A www.zoldmami.hu oldalon történő regisztráció során, illetve a Játékban beküldött pályázatban megadott adatait a Szervező kezeli. A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeinket! 

Egy pályázatot a Szervező csak abban az esetben fogad el érvényesnek, ha a pályázó a receptbeküldő felületen megadja a következő adatait: receptnév, hozzávalók, kellő gondossággal részletezett elkészítési útmutató, legalább egy saját készítésű fotó az ételről.

A beérkezett, a kiírásnak megfelelő pályázatok 2017. december 23-ig folyamatosan kerülnek megjelenítésre a www.zoldmami.hu oldalon, szavazásra december 22-ig van lehetőség.

4.2 NYEREMÉNYEK

A 2017. december 20-án 23.59-ig beérkezett receptek közül a nyerteseket édes és sós kategóriában a beérkezett, a receptre leadott szavazatok alapján hirdetjük ki. Egy beküldő több recepttel is pályázhat, de egy beküldő legfeljebb egy nyereményre jogosult.

 

NYEREMÉNY

1-1 db 15.000 Ft értékű Zöldmami vásárlási utalvány, ami 2018. március 1-ig beváltható a www.zoldmami.hu oldalon barmely termékekre.

4.3 Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés időpontja:2017. december  23. 15 óra.

A nyertes nevét a Szervező a www.zoldmami.hu weboldalon és a Zöldmami Facebook és Instagram-oldalán hirdeti ki és teszi közzé.

A Szervező a nyertes értesítését a Játékosok által a játékfelületen megadott e-mailcímen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy megváltozása miatt nem értesül a nyereményről. 

5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, NYILATKOZATOK

A Pályázó a pályázat feltöltésével és beküldésével elfogadja a jelen Játékszabályt.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a www.zoldmami.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával egyben hozzájárul ahhoz, hogy a www.zoldmami.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint a Pályázatként beküldött recepte(ke)t és az érvényes pályázathoz szükséges fotó(i)t a Szervező az általa kiadott online és nyomtatott, sajtótermékeiben felhasználja. Ennek megfelelően a Játékos tudomásul veszi, hogy Pályázatáért (recept, fotó) semmilyen díjazás nem illeti meg, azokat önként és ingyenesen a Játékban való részvétel során bocsátotta a Szervező rendelkezésére.

A Játékos szavatolja, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, receptek, információk, fotók a Szervező vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sértik. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb jogát vagy a jelen Játékszabályban és a Felhasználási Feltételekben foglalt feltételeket, rendelkezéseket.

 

Kedves Zöldmami Vásárló!

Reméljük sikerült megtalálnod nálunk a megfelelő „zöld” megoldást. A Zöldmami webshop-ot azért hoztuk létre, hogy egyre több termék esetében tudjunk természetes alternatívát biztosítani azoknak, akiknek ez fontos... meg persze azoknak is, akiknek annyira nem... szóval kb. mindenkinek, na. :-)

A Zöldmami Shop munkatársai

Kapcsolat

  • 00 36 70 947 38 97
  • info@zoldmami.hu po@btd.hu

Instagram

Hírlevél feliratkozás

* kitöltése szükséges

Zöld Mami a Facebook-on

© Bio-Tech Distribution Kft. 2017