Címkék: játszószőnyeg-, süni., .

Játszószőnyeg- Süni

Játszószőnyeg- Süni -

Játszószőnyeg- Süni - - -

12.990Ft
  • Nettó: 10.228Ft
  • Típus: 3Sprouts
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A 3 Sprouts a már ismert imádnivaló állatfiguráival ismét nagyot alkotott. Nagy méretű játszószőnyegek remek lehetőséget biztosít arra, hogy játék után egy egyszerű mozdulattal, táskaként bárhová magunkkal vigyük a játékkal teli szőnyeget. Csak egy mozdulat és máris rend lesz a szobában. A robusztus..

A 3 Sprouts a már ismert imádnivaló állatfiguráival ismét nagyot alkotott. Nagy méretű játszószőnyegek remek lehetőséget biztosít arra, hogy játék után egy egyszerű mozdulattal, táskaként bárhová magunkkal vigyük a játékkal teli szőnyeget. Csak egy mozdulat és máris rend lesz a szobában. A robusztus pamut anyag és a fogantyúk segítségével könnyedén egyik szobából a másikba vihetők a játékok, anélkül, hogy hosszas pakolással járna a művelet. 2 oldalán tépőzárral zárható, amikor nem használjuk. Kiterítve a merev perem nem engedi, hogy leguruljanak a játékok, így még egyszerűbb a játékidő utáni pakolás.

Mérete: 110 cm átmérő kiterítve

Anyaga: 100% pamut, vászon


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha