Címkék: kókuszdió, tál., rawnice., ételtárolás

Kókuszdió tál

Kókuszdió tál - Rawnice

Kókuszdió tál - Rawnice - Ételtárolás - 3.189Ft [current]

3.190Ft
  • Nettó: 2.512Ft
  • Gyártó: Rawnice
  • Típus: Rawnice
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
100%-ban természetes alapú kókuszdió héjból készült tál.A kókuszdió levének és húsának felhasználása után most már a kókuszdió héját is felhasználják, hogy ezek a gyönyörű természetes tálak készüljenek belőlük. A tálak Vietnámban készülnek, semmilyen kémiai vagy mérgező vegyi anyagot nem tartalmazna..

100%-ban természetes alapú kókuszdió héjból készült tál.

A kókuszdió levének és húsának felhasználása után most már a kókuszdió héját is felhasználják, hogy ezek a gyönyörű természetes tálak készüljenek belőlük. A tálak Vietnámban készülnek, semmilyen kémiai vagy mérgező vegyi anyagot nem tartalmaznak. A végső formájuk és fényük eléréséhez kókuszolajjal, kézzel polírozzák őket kívül-belül.

A tálak kézzel moshatók, de mosogatógépbe nem tehetők. Ha időről időre esetleg még egy kis kókuszzsírral is áttörlöd, minden bizonnyal hosszú hosszú évekig használhatod majd. 

Mivel a természet sosem alkot két egyformát, ezek a tálak sem egy az egyben ugyanolyanok, akárcsak a hópelyhek a világban. Minden egyes tál mérete és színe egy picit elérhet a másikétól, de körülbelül ezekkel a méretekkel számolhatsz:

átmérő: 13 cm

mélység: 5 cm

térfogat: 400 ml

Készítsd benne a reggeli zabkásádat, vagy tálalj benne a vendégeidnek magokat és szárított gyümölcsöket!

Ne und meg őket sosem! De ha mégis megtennéd, mindenképp a komposztra dobd a szemetes helyett, a trópusokon is egyszerűen lehullanak, idővel lebomlanak és visszaforognak a természetbe.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha