Címkék: run, with, wolves, vászontáska, organikus, pamut., run, with, wolves., kiegészítők

Run with Wolves vászontáska organikus pamut

Run with Wolves vászontáska organikus pamut - Run with wolves

Run with Wolves vászontáska organikus pamut - Run with wolves - Kiegészítők - 3.490Ft Run with Wolves vászontáska organikus pamut - Run with wolves - Kiegészítők - 3.490Ft Szójaviasz gyertya - Amber Forest - Run with wolves - Kiegészítők - 4.990Ft Termész

3.490Ft
  • Nettó: 2.748Ft
  • Ár jutalom pontban: 698
  • Gyártó: Run with Wolves
  • Típus: Run with wolves
  • Jutalom pontok: 34
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A műanyagmentes életmódra váltás legegyszerűbb lépése egy textil bevásárlószatyor beszerzése. A Run with Wolves vászontáska elég nagy a mindennapos használathoz, de össze is hajthatod, így könnyen befér a táskádba és sosem kell egyszer használatos szatyrot venned.100%-ban organikus, earth positive v..

A műanyagmentes életmódra váltás legegyszerűbb lépése egy textil bevásárlószatyor beszerzése. A Run with Wolves vászontáska elég nagy a mindennapos használathoz, de össze is hajthatod, így könnyen befér a táskádba és sosem kell egyszer használatos szatyrot venned.

100%-ban organikus, earth positive vászontáska a Run with Wolves-tól.

A tartós vászontáskákat a mindennapi élethez terveztük, elkísér a baráti kávézásokra és onnan még a piacra is. Tökéletes a jóga matracod cipelésére, de az edzőcuccod is belefér, sőt, irodába menet a laptopodat is biztonságosan szállíthatod benne.

Az egyszer használatos szatyrok tökéletes alternatívája, így ideális minden tudatosan gondolkozó lánynak és fiúnak. A Run with Wolves vászontáskák megújuló energia felhasználásával készülnek, a Soil Association által jóváhagyottak. A vászontáska festéséhez környezetbarát, vegán tintát használnak.

Az etikus módon előállított textilszatyor 100%-ban organikus pamutból készült (170gr) és az Egyesült Királyságban festették.

A hosszú füleknek köszönhetően könnyen hordhatod a válladon, összehajtva pedig egyszerűen befér a táskádba, hátizsákodba. 

Méretei:

Szélesség: 36 cm

Magasság: 40 cm

Mélység: 7 cm

Pánt hossza: 30 cm

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a táskák természetes pamutból készültek, és kisebb szín-, szövés- és méretbeli eltérések előfordulhatnak. A zöldséget és a jóga matracot nem tartalmazza.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha