Cleaneco Fürdőszobai és konyhai tisztítószer 0.5 L

749Ft
Nettó: 590Ft
Gyártó: Cleaneco
Típus: Cleaneco Bio
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:

Cleaneco Fürdőszobai és konyhai tisztítószer 0.5 L

A CLEANECO SZANITERTISZTÍTÓ cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. Használhatod kerámia zománc, rozsdamentes, inox, műanyag, és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, fürdőszobai és konyhai felmosásra is. Alkalmas rozsdamentes, króm anyagból készült liftek tisztítására, napi koszolódáson túl a zsíros szennyeződések, kéznyomok eltávolítására. Oktatási intézményekben krétatáblák tisztítására is javasoljuk. A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként csaptelepeknek, és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít. Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használd! A termék gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik. Permetezz a szórófejes palackból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található cukortenzid és növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a szennyeződéseket a felületekről. A felvitt anyagot öblítsd le vízzel, és a felület cseppmentesre szárad. Próbáld ki! Makacsabb szennyeződés esetén hagyd hatni a felvitt anyagot 0,5-1 percig. Óvd környezeted és a kiürült szórófejes palackot ne dobd ki, hanem töltsd után “fél áron” a CLEANECO SZANITERTISZTÍTÓ 1l-es utántöltőjével. Szaniter tisztítás: szórófejes palackban 10-100% -os higításban, a használati útmutató szerint. Felmosáshoz: 5 liter vízhez 25-50 ml-t. 5 liter koncentrátum = 75 liter munkaoldat

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Szerves savak <5%, nemionos felületaktív anyagok <5%, cukortenzid, illatanyag. Színezőanyagot és a tartósítószert nem tartalmaz! Környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz. S2 Gyermekek elől elzárandó, S25 kerülni kell a szembejutást. Ne keverje más tisztító szerrel! Márvány, mészkő, tűzzománcozott felület tisztítására a tömény szert ne használjuk, mert azt károsíthatja.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:

Mit vettek még, akik ezt vették?

Kedves Zöldmami Vásárló!

Reméljük sikerült megtalálnod nálunk a megfelelő „zöld” megoldást. A Zöldmami webshop-ot azért hoztuk létre, hogy egyre több termék esetében tudjunk természetes alternatívát biztosítani azoknak, akiknek ez fontos... meg persze azoknak is, akiknek annyira nem... szóval kb. mindenkinek, na. :-)

A Zöldmami Shop munkatársai

Kapcsolat

  • 00 36 70 947 38 97
  • info@zoldmami.hu po@btd.hu

Instagram

Hírlevél feliratkozás

* kitöltése szükséges

Zöld Mami a Facebook-on

© Bio-Tech Distribution Kft. 2017