Cleaneco Organikus felmosószer, 1 L

699Ft
Nettó: 550Ft
Gyártó: Cleaneco
Típus: Cleaneco Bio
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:

Cleaneco Organikus felmosószer, 1 L

A Cleaneco Organikus felmosószer alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről. Mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően használatával magas fényű, csíkmentes felületet érhetünk el. Természetes narancsolaj- és levendulaolaj tartalma kellemes és hosszantartó illatot biztosít. A termék gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik. Felhasználási javaslat: Használatához, a szennyeződés mértékétől függően, adagoljunk 1-2 kupak tisztítószert 5l vízhez, majd felmosó kendővel, vagy „mop”-al töröljük át a felületet. Használata, mezőgazdasági alkohol tartalmának köszönhetően foltmentesen száradó felületet eredményez. Felmoshat, tisztíthat vele: kezelt és kezeletlen felületű követ, járólapot, linóleumot, műgyantát, laminált padlót, parkettát, hajópadlót, márványt, gránitot, mészkövet, laminált irodai bútorokat, kezelt, lakkozott felületű fát, műanyagot.

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Etanol <15%, anionos felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag <5%, vízoldható oldószer <5%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz! Figyelmeztetések: Gyermekek kezébe nem kerülhet. A nyitáskor keletkező gőzpermetet nem szabad belélegezni! Kerüld a szembe jutást! Ha szembe kerül, azonnal öblítsd ki alaposan tiszta vízzel! Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Hűvös helyen, állítva tárolandó!

Írja meg véleményét

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:

Mit vettek még, akik ezt vették?

Kedves Zöldmami Vásárló!

Reméljük sikerült megtalálnod nálunk a megfelelő „zöld” megoldást. A Zöldmami webshop-ot azért hoztuk létre, hogy egyre több termék esetében tudjunk természetes alternatívát biztosítani azoknak, akiknek ez fontos... meg persze azoknak is, akiknek annyira nem... szóval kb. mindenkinek, na. :-)

A Zöldmami Shop munkatársai

Kapcsolat

  • 00 36 70 947 38 97
  • info@zoldmami.hu po@btd.hu

Instagram

Hírlevél feliratkozás

* kitöltése szükséges

Zöld Mami a Facebook-on

© Bio-Tech Distribution Kft. 2017