Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L

649Ft
Nettó: 511Ft
Gyártó: Cleaneco
Típus: Cleaneco Bio
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:

Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására. Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához. Az üvegtisztítás és felmosás eredményeképpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően, a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető  és portaszító tulajdonságú lesz. A termék gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik. Felhasználási javaslat: permetezz a szórófejes palackból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit, “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a  szennyeződéseket. Óvd a környezetet és a kiürült szórófejes palackját ne dobd ki, hanem töltsd után “fél áron” a CLEANECO ÜVEGTISZTÍTÓ 1l-es utántöltőjével! Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert!

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Etanol <15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü¬letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz! S2 Gyerekek kezébe nem kerülhet! Kerülje a szembe jutást! S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni! Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni!

Írja meg véleményét

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:

Mit vettek még, akik ezt vették?

Kedves Zöldmami Vásárló!

Reméljük sikerült megtalálnod nálunk a megfelelő „zöld” megoldást. A Zöldmami webshop-ot azért hoztuk létre, hogy egyre több termék esetében tudjunk természetes alternatívát biztosítani azoknak, akiknek ez fontos... meg persze azoknak is, akiknek annyira nem... szóval kb. mindenkinek, na. :-)

A Zöldmami Shop munkatársai

Kapcsolat

  • 00 36 70 947 38 97
  • info@zoldmami.hu po@btd.hu

Instagram

Hírlevél feliratkozás

* kitöltése szükséges

Zöld Mami a Facebook-on

© Bio-Tech Distribution Kft. 2017