Tags: life, friendly, all, purpose, cleaner, 0.5 l, greenbiotic

Life friendly all purpose cleaner 0,5 l

Life friendly all purpose cleaner 0,5 l - Greenbiotic

Life friendly all purpose cleaner 0,5 l - - 1.099Ft

1,190Ft
  • Ex Tax:937Ft
  • Unit gross price: 2,380Ft/liter
  • Unit net price: 1,874Ft/liter
  • Brand: Greenbiotic
  • Product Code: Greenbiotic
  • Availability: Out of stock
  • Delivery deadline: - For products in stock, the expected delivery time is 1-2 working days with GLS and 5-7 working days with MPL.
Greenbiotic citrus illatú környezetbarát tisztítószer. Hatékonyan tisztítja a legtöbb felületet, legyen az akár csempe, járólap, fa, rozsdamentes acél, műanyag vagy laminált padló. Természes összetevőket tartalmaz, tisztít, fényesít és megszűnteti a kellemetlen szagokat. A Greenbiotic általános..

Greenbiotic citrus illatú környezetbarát tisztítószer. Hatékonyan tisztítja a legtöbb felületet, legyen az akár csempe, járólap, fa, rozsdamentes acél, műanyag vagy laminált padló. Természes összetevőket tartalmaz, tisztít, fényesít és megszűnteti a kellemetlen szagokat. 

A Greenbiotic általános tisztítószer bio felületaktív anyagokat tartalmaz és mindamellett, hogy hatékony segítség a takarításban, még a háztartás egészséges baktériumflóráját is támogatja. 

A Greenbiotic általános tisztítószere biztonságos az egész család és a háziállatok számára is és megfelel az összes feltételnek, amelyet az ÖKO termékekkel szemben támasztanak. 

A Greenbiotic általános tisztítószer:

Vegán

Bőrbarát

Biológiailag jól lebomló termék

Foszfát- és parabén-mentes

Klórmentes

Pálmaolaj mentes

Állatokon nem tesztelt

Újrahasznosítható műanyag csomagolás

Felhasználási javaslat:

Felmosáshoz higítva használható, felülettisztításhoz szórófej segítségével töményen is. A felhigított oldatot 3 napon belül fel kell használni!

Ingredients
Ingredients Ingredients: Probiotikus eredetű bio felületaktív anyag <5%, etanol, illatanyag.