Tags: mancala, logikai, játék, bambuszból, pandoo, toys

Mancala logikai játék bambuszból

Mancala logikai játék bambuszból - pandoo

Mancala logikai játék bambuszból - Toys - 7.990Ft [current]

7,990Ft
  • Ex Tax:6,291Ft
  • Unit gross price: 7,990Ft/darab
  • Unit net price: 6,291Ft/darab
  • Brand: pandoo
  • Product Code: pandoo
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - For products in stock, the expected delivery time is 1-2 working days with GLS and 5-7 working days with MPL.
A Mancala (Mankala) vagy Kalaha egy ősi logikai játék. Maja golyós játék néven is ismerik. A játékot többféleképpen lehet játszani, ebből a sok variációból az egyik ez:Letesszük a táblát két játékos közé. A kis gödrökbe teszünk négy-négy követ, kivéve a két széső nagyba, azok lesznek majd a gyű..

A Mancala (Mankala) vagy Kalaha egy ősi logikai játék. Maja golyós játék néven is ismerik. 

A játékot többféleképpen lehet játszani, ebből a sok variációból az egyik ez:

Letesszük a táblát két játékos közé. A kis gödrökbe teszünk négy-négy követ, kivéve a két széső nagyba, azok lesznek majd a gyűjtő gödrök. Az adott játékos az előtte lévő sorokból játszik, tehát onnan vehet ki köveket és a tőle jobbra eső gyűjtőrekesz az övé. A kezdő játékos választ az egy az előtte lévő sorból egy gödröt, kivesz belőle minden követ és az óramutató járásával egyezően egyesével beletesz a következő gödrökbe egyet-egyet- Amennyiben sikerült úgy csinálnia, hogy az utolsó a gyűjtőgödrébe esik akkor újra ő jön. A gyűjtőgödörbe minél több követ kell összegyűjteni. Ha az utolsó kő egy olyan gödörbe kerül, ami üres volt előtte, akkor a játékos a gödörrel szemben lévő összes követ beteheti a gyűjtőgödrébe. A cél minél több kő összegyűjtése a játék végéig. 

Ajánlott: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2 fő

Játékidő: kb 10 perc 

A Mankala játék műanyagmentes csomagolásban érkezik hozzád.