Tags: pure, beautytea, 60g/refill., teatox., teatox, teas

PURE BEAUTYTEA 60G/REFILL

PURE BEAUTYTEA 60G/REFILL - Teatox

PURE BEAUTYTEA 60G/REFILL - Teatox - Teatox Teas - 3.099Ft PURE BEAUTYTEA 60G/REFILL - Teatox - Teatox Teas - 3.099Ft PURE BEAUTYTEA 60G/REFILL - Teatox - Teatox Teas - 3.099Ft PURE BEAUTY SZÉPÍTŐ FEHÉR TEA-FILTEREK 60G/UTÁNTÖLTŐ - - -

3,099Ft
  • Ex Tax:2,440Ft
  • Price in reward points: 619
  • Brand: Teatox
  • Product Code: Teatox
  • Reward Points: 30
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Organikus fehér teakeverék a külső ragyogásért, mert a szépség belülről fakad.Ez az enyhén aromás teakeverék, ötvözi a fehér tea, az egzotikus Pu Erh tea és a sárgarépa pelyhek legjobb szerves összetevőit. A fehér teát, a „teák császárának” is nevezik, rengeteg antioxidáns található benne, melyek me..

Organikus fehér teakeverék a külső ragyogásért, mert a szépség belülről fakad.

Ez az enyhén aromás teakeverék, ötvözi a fehér tea, az egzotikus Pu Erh tea és a sárgarépa pelyhek legjobb szerves összetevőit. A fehér teát, a „teák császárának” is nevezik, rengeteg antioxidáns található benne, melyek megkötik a szabad gyököket, amik a daganatos sejtek kialakulásáért, az öregedésért és fertőzésekért is felelősek. Vérnyomás- és koleszterincsökkentő hatású. E-vitam és kathekin tartalmának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat, tisztító hatás van a bőrre, és hatékonyan segíti a diétát, mert csökkenti az étvágyérzetet. A Pu Erh tea a Kína Yunnan tartományában, speciális érleléssel készül, íze pikáns, különleges, nem hasonlítható más teákéhoz. A klasszikus kínai gyógyászatban a fertőzések kezelésére és testsúlycsökkentésre alkalmazzák. A sárgarépában lévő béta-karotin jótékony hatása jól ismert. Ez az összetevő adj a tea gyümölcsös, enyhén édes egyedi ízét.

Összetevők: fehér tea, sárgarépa, citromfű, csalán levél, gyömbér, boróka bogyó, Pu Erh-tea, kamilla, bojtorján

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha