Tags: skinny, morning, goji, berries, tea, 60gr., teatox., drinks

SKINNY MORNING GOJI BERRIES TEA 60GR

SKINNY MORNING GOJI BERRIES TEA 60GR - Teatox

SKINNY MORNING GOJI BERRIES TEA 60GR - Teatox - Drinks - 3.099Ft SKINNY MORNING GOJI BERRIES TEA 60GR - Teatox - Drinks - 3.099Ft SKINNY MORNING GOJI BOGYÓ TEA 60GR - - -

3,099Ft
  • Ex Tax:2,440Ft
  • Price in reward points: 619
  • Brand: Teatox
  • Product Code: Teatox
  • Reward Points: 30
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A Teatox Skinny Morning goji bogyó tea egy élénkítő, energetizáló reggeli teakeverék. Gondosan válogatott, organikus összetevőkből készült, hogy a reggeled igazán frissen induljon. A goji bogyónak rendkívül magas az A- és C-vitamin tartalma, valamint immunerősítő és energetizáló. Indítsd be az anyag..

A Teatox Skinny Morning goji bogyó tea egy élénkítő, energetizáló reggeli teakeverék. Gondosan válogatott, organikus összetevőkből készült, hogy a reggeled igazán frissen induljon. A goji bogyónak rendkívül magas az A- és C-vitamin tartalma, valamint immunerősítő és energetizáló. Indítsd be az anyagcseréd ezzel a reggeli  organikus goji bogyó tea kevereékkel, mely táplálja a testet és a leket. 

- 100% organikus összetevők

- útmutató

- aroma és adalékanya mentes

 

Összetevők: citromfű, pitypang, zöld mate levél, goji bogyó, zöld Sencha tea, gyömbér gyökér, nyírlevél, csalán levél, aranyvessző, mezei zsurló

Goji bogyó egy szuperélelmiszer; tele van értékes antioxidánsokkal, amelyek többek között erősítik az immunrendszert. A zöld Sencha tea vitalizál, energetizál; több ezer éve ismerik egészségügyi előnyeit. Mate tea segít a fizikai és mentális fáradtság ellen, ezen felül étvágycsökkentő hatása is van, amely támogatja a fogyást.

Súly: 60g

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha