Címkék: ellen®, probiotikus, tampon, normál, ellen®, probiotikus, intim, termékek,

ellen® probiotikus tampon normál

ellen® probiotikus tampon normál - Ellen®

ellen® probiotikus tampon normál - Ellen® - Probiotikus intim termékek - 2.990Ft ellen® probiotikus tampon normál - Ellen® - Probiotikus intim termékek - 2.990Ft

2.990Ft
  • Nettó: 2.354Ft
  • Ár jutalom pontban: 597
  • Gyártó: Ellen AB
  • Típus: Ellen®
  • Jutalom pontok: 29
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
12 db - normál méretű - természetes eredetű probiotikumokat tartalmazó - tampon - fémdobozban   Az ellen® probiotikus tampon egyedülálló módon ötvözi a hüvelyi panaszok kezelésére használt készítmények gyógyhatását, a tamponok jól ismert, klasszikus funkcióival. Nem igényel plusz tisztasági b..

12 db - normál méretű - természetes eredetű probiotikumokat tartalmazó - tampon - fémdobozban
 
Az ellen® probiotikus tampon egyedülálló módon ötvözi a hüvelyi panaszok kezelésére használt készítmények gyógyhatását, a tamponok jól ismert, klasszikus funkcióival. Nem igényel plusz tisztasági betétet. A probiotikumokat ott tartja, amíg az szükséges, nem folyik ki, így azok megfelelően meg tudnak telepedni a hüvely falán.

Számos felmérés kimutatta, hogy a nők leggyakrabban hüvelyi fertőzések miatt fordulnak orvoshoz. A kutatások eredményei alapján elmondható, hogy négy nőből, legalább háromnak biztosan voltak már hüvelyfertőzéssel kapcsolatos panaszai és ezek nagyon gyakran újra és újra visszatérő problémákat okoznak. A menstruációs vér lúgos kémhatása rontja a hüvely védekezőképességét, teret adva a fertőzéseknek. Egy meglévő hüvelyi fertőzésnél félbeszakítja és elmossa az addigi kezelés hatását, amennyiben az elkezdődött.

Az ellen® probiotikus tamponnal pont akkor sokszorozod meg a tejsavtermelő jótékony baktériumaid számát, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Az ellen® probiotikus tampon orvostechnikai eszköz, amelyet a svédországi Karolinska Intézetben fejlesztettek ki. A hüvelyi egészség helyreállításának és megőrzésének Nyugat-Európában rendkívül elterjedt és széles körben alkalmazott eszköze. Rendszeres használata a menstruáció alatt az egészséges hüvelyflóra fenntartását és megerősítését szolgálja. Az ellen® név az LN®, azaz Lacto Naturel® rövidítés kiejtéséből származik. A Lacto Naturel® a szabadalmaztatott tejsavbaktérium törzseket jelenti.

Kata 2019. May 15.

Nagyon szuper ez a tampon!!! Eszméletlen a különbség..

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha