Címkék: ellen®, sport, tampon, ellen®, probiotikus, intim termékek,

ellen® sport tampon

ellen® sport tampon - Ellen®

ellen® sport tampon - Ellen® - Probiotikus intim termékek - 990Ft ellen® sport tampon - Ellen® - Probiotikus intim termékek - 990Ft ellen® sport tampon - Ellen® - Probiotikus intim termékek - 990Ft

990Ft
  • Nettó: 780Ft
  • Ár jutalom pontban: 198
  • Gyártó: Ellen AB
  • Típus: Ellen®
  • Jutalom pontok: 9
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Az ellen® sport tampont azoknak a nőknek fejlesztették ki, akik szeretnék védeni az egészségüket és különösképpen odafigyelnek a higiéniára, fürdőzés, vagy egyéb sport tevékenység közben. Az ellen sport tampon megvédi a vaginát a külső behatásoktól, a menstruáció időszakán kívül. Az ellen sport tamp..

Az ellen® sport tampont azoknak a nőknek fejlesztették ki, akik szeretnék védeni az egészségüket és különösképpen odafigyelnek a higiéniára, fürdőzés, vagy egyéb sport tevékenység közben. Az ellen sport tampon megvédi a vaginát a külső behatásoktól, a menstruáció időszakán kívül. Az ellen sport tamponnak alacsony a nedvszívóképessége, így rövid idejű használat alatt nem szárítja ki a vaginát. Akkor is használható vízi- vagy egyéb sport tevékenység alatt, amikor a menstruáció már kevés vérrel jár, de úszás vagy sport után ki kell cserélni hagyományos ellen tamponra, hogy megfelelő legyen a védelem a vérzéssel szemben. A sport tampon természetes szálakból készült. A vízzáró réteg a tampon alján helyezkedik el (a kihúzó szál felőli végén) így óvja meg a szennyezett vagy klóros víz bejutását a vaginába. A tamponok a normál ellen tampon méretével megegyezőek, de a nedvszívóképességük a mini tamponéval egyező. 

Egy dobozban 8 darab tampon található.

Használati utasítás:
A tampon felhelyezése előtt mosson kezet.
1. Mozgassa el a védő fóliát a nyilakkal megegyező irányba és vegye le a fólia alsó részét.
2. Finoman húzza meg a kihúzó szálat és bizonyosodjon meg róla, hogy megfelelően kapcsolódik a tamponhoz
3. Vegye le a a fólia másik felét is
4. Helyezze a tampont a vaginába, ez akkor a legkönnyeb, ha teljesen el tud lazulni. Tolja a tampont a vaginában annyira fel, amennyire lehetséges. A tampon akkor van jól felhelyezve, ha nem érzi az ottlétét. Így nem fogja akadályozni úszás vagy sportolás közben.
5. Távolítsa el a tampont lassan a kihúzószál segítségével. Ha nem sikerül eltávolítani a tampont keresse fel nőgyógyászát. Az ellen tamponok felhelyezés után alig érezhetőek, mindig bizonyosodjon meg róla, hogy kivette az előző tampont, mielőtt felhelyez egy újat. Soha ne használjon egynél több tampont.

Az ellen® tamponok cseréje

Helyezze fel az ellen sport tampont úszás vagy egyéb vízi vagy más sport aktivitás előtt. Javasoljuk, hogy a menstruáció alatt a sport tampont sportolást követően egyből távolítsa el és cserélje egy hagyományos ellen tamponra. Újabb sport vagy vízi aktivitás előtt ismét cserélje sport tamponra. Ha nincs meg a menstruáció és csak a beáramló víz elleni védekezés céljából használja a tampont, akkor úszás után távolítsa el.

 

Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok • Egészségügyi információk A tampon használat nem okoz egészségügyi problémát. A toxikus sokk szindróma (TSS) nagyon ritkán fordul elő. A TSS ugyan ritka, de komoly betegség, amely előfordulhat férfiaknál, nőknél és gyerekeknél is. Az esetek egy részében tampon használók körében fordult elő, évente kis számban nőknél. Ritka esetekben a TSS akár végzetes is lehet. Ha a menstruáció alatt hirtelen felszökik a láza (39 fok fölé), kiütései lesznek, hasmenést, torokfájást, szédülést észlel, elájulna vagy hányna, óvatosan távolítsa el a tampont és keresse fel orvosát. A fent felsorolt tünetek jelezhetnek TSS-t, mert hirtelen jelennek meg és hasonlítanak az influenzához. Ha önnél alakult már ki TSS, kérje orvosa tanácsát a további tamponhasználattal kapcsolatban. Felhasználható: gyártástól számított öt évig

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha