Címkék: Környezetbarát tampon, organikus, nedvszívó, applikátoros, lebomló, Zöldmami Shop

Naty applikátoros normál tampon (16 db)

Naty applikátoros normál tampon (16 db) - Naty

Naty applikátoros normál tampon (16 db) - Naty - Környezetbarát betétek és tamponok - 1.990Ft

1.990Ft
  • Adóval:1.567Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártók Naty
  • Típus: Naty
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
A tampon felhelyezése könnyebbé válik a Naty applikátoros tamponnal. A tamponnyomást segíti az applikátor használata, így téve a pontos felhelyezést biztonságossá és irritációmentessé.  A 100%-ban organikus pamutból készült, teljesen klórmentes Naty aplikátors tampon biológiailag lebomló é..

A tampon felhelyezése könnyebbé válik a Naty applikátoros tamponnal. A tamponnyomást segíti az applikátor használata, így téve a pontos felhelyezést biztonságossá és irritációmentessé.  

A 100%-ban organikus pamutból készült, teljesen klórmentes Naty aplikátors tampon biológiailag lebomló és komposztálható. Nem tartalmaz műanyagot, műselymet, festékanyagokat , kőolajszármazékokat és szintetikus szálakat. Nincs fehérítve és mentes az olyan kemikáliáktól, amelyek megzavarhatják a pH egyensúlyt, így a tampon használata nem ad okot aggodalomra! 

Ultra- nedvszívó, organikus pamutból a menstruáció könnyebb napjaira. 

A Naty tamponok arra lettek kifejlesztve, hogy harmóniában legyenek a női testtel és a környezettel, érezni fogod a különbséget! A Naty női termékcsalád a Vincotte International által lettek minősítve. A Vincotte International független, nemzetközileg elismert garanciát jelent a felhasznált alapanyogkra. Az egyetlen olyan minősítés, amely az európai és az amerikai szabányoknak is megfelel.

 A csomagolás lebomló és teljesen újrahasznosítható.

Állatokon nem tesztelt!


    fsc_certificateTermék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok A Vincotte egy független és pártatlan szolgáltatás, amely az ASTM D6866 szerinti tanúsítványokat nyújt, az európai és amerikai szabványokat együttesen figyelembe veszi a tanúsításnál az ISO / TS 16949 szabványnak megfelelően. A Naty az első olyan márkát világszerte, amely független tanúsítvánnyal rendelkezik a termékek megújíthatóságáról az ASTM D6866 szerint. Az OK biobased egy tanúsítási rendszer, amely egyértelműen és reprodukálhatóan ellenőrzi a termék eredetét. Ez azt jelenti, hogy megvizsgálja, hogy fosszilis (ásványolaj alapú) vagy megújuló (bioalapú) nyersanyagokból (szén) származik-e. Az OK biobased tanúsítás mögötti vizsgálati módszer nagyon egyszerű: az értéket maximális pontossággal kell mérni és számítani. Ezáltal az ellenőrzés egyszerűvé és átláthatóvá válik, röviden: almát almával hasonlítanak össze. A megújuló nyersanyagok százalékos arányának (% Bio-alapú) alapján a termék egycsillagos, kétcsillagos, háromcsillagos vagy négycsillagos bio-alapú tanúsítvánnyal rendelkezik.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha