Címkék: naty® bio intimbetét éjszakai, naty, eco by naty,

Naty® bio intimbetét éjszakai

Naty® bio intimbetét éjszakai - Naty

Naty® bio intimbetét éjszakai - Naty - Eco by Naty - 1.190Ft Naty® bio intimbetét éjszakai - Naty - Környezetbarát betétek és tamponok - 1.190Ft Naty® bio intimbetét éjszakai szárnyas - Naty - Környezetbarát betétek és tamponok - 1.190Ft

1.190Ft
  • Nettó: 937Ft
  • Ár jutalom pontban: 238
  • Gyártó: Naty
  • Típus: Naty
  • Jutalom pontok: 11
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Naty® bio intimbetét éjszakai, 10 db A Naty® Bio betétjei  hipoallergének és csak természetes anyagokból készülnek, így gyengédek a bőrödhöz a menstruáció alatt. 100%-ban biológiailag lebomló, ökológiai gazdaságokból származó természetes és megújuló anyagokat tartalmaznak. Teljes  mérté..

Naty® bio intimbetét éjszakai, 10 db

A Naty® Bio betétjei  hipoallergének és csak természetes anyagokból készülnek, így gyengédek a bőrödhöz a menstruáció alatt. 100%-ban biológiailag lebomló, ökológiai gazdaságokból származó természetes és megújuló anyagokat tartalmaznak. Teljes  mértékben vegyi anyagoktól mentesek, amelyek megzavarhatják a pH egyensúlyt.  A bio betétetek úgy tervezték, hogy harmóniában legyenek a női testtel és a természettel, ne pedig ellene. 

A Naty Bio Intim betétje  lélegző anyagból készült a legerősebb nedvszívó képességgel, hogy biztonságos éjszakai védelmet nyújtson a pihentető alváshoz.

Klorid - és illatanyag mentes.  

Állatokon nem tesztelt!


    

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha