Címkék: Környezetbarát tampon, organikus, nedvszívó, normál, lebomló, Zöldmami Shop

Naty organikus normál tampon (18 db)

Naty organikus normál tampon (18 db) - Naty

Naty organikus normál tampon (18 db) - Naty - Környezetbarát betétek és tamponok - 1.790Ft

1.790Ft
  • Adóval:1.409Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártók Naty
  • Típus: Naty
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
A Naty organikus normál tampon 100%-ban organikus pamutból készült, teljesen klórmentes, biológiailag lebomló és komposztálható. Nem tartalmaz műanyagot, műselymet, festékanyagokat , kőolajszármazékokat és szintetikus szálakat. Nincs fehérítve és mentes az olyan kemikáliáktól, amelyek megzavarhatják..

A Naty organikus normál tampon 100%-ban organikus pamutból készült, teljesen klórmentes, biológiailag lebomló és komposztálható. Nem tartalmaz műanyagot, műselymet, festékanyagokat , kőolajszármazékokat és szintetikus szálakat. Nincs fehérítve és mentes az olyan kemikáliáktól, amelyek megzavarhatják a pH egyensúlyt, így a tampon használata nem ad okot aggodalomra! 

Ultra- nedvszívó, organikus pamutból akár a menstruáció erősebb napjaira is. 

A Naty tamponok arra lettek kifejlesztve, hogy harmóniában legyenek a női testtel és a környezettel, érezni fogod a különbséget! A Naty női termékcsalád a Vincotte International által lettek minősítve. A Vincotte International független, nemzetközileg elismert garanciát jelent a felhasznált alapanyogkra. Az egyetlen olyan minősítés, amely az európai és az amerikai szabányoknak is megfelel.

 A csomagolás lebomló és teljesen újrahasznosítható.

Állatokon nem tesztelt!Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok 100% pamut, semmi más Teljesen klórmentes Műselyem- műanyag- és festékmentes Lebomló és komposztálható

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha