Címkék: naty, organikus pamut normál, tampon, 18 db, naty, eco by naty, biopamut,

Naty organikus pamut normál tampon (18 db)

Naty organikus pamut normál tampon (18 db) - Naty

Naty organikus pamut normál tampon (18 db) - Naty - Eco by Naty - 1.890Ft Naty organikus pamut normál tampon (18 db) - Naty - Környezetbarát betétek és tamponok - 1.790Ft Naty organikus normál tampon (18 db) - Naty - Környezetbarát betétek és tamponok - 1

1.890Ft
  • Nettó: 1.488Ft
  • Ár jutalom pontban: 377
  • Gyártó: Naty
  • Típus: Naty
  • Jutalom pontok: 18
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Naty organikus normál tampon 100%-ban organikus pamutból készült, teljesen klórmentes, biológiailag lebomló és komposztálható. Nem tartalmaz műanyagot, műselymet, festékanyagokat , kőolajszármazékokat és szintetikus szálakat. Nincs fehérítve és mentes az olyan kemikáliáktól, amelyek megzavarhatják..

A Naty organikus normál tampon 100%-ban organikus pamutból készült, teljesen klórmentes, biológiailag lebomló és komposztálható. Nem tartalmaz műanyagot, műselymet, festékanyagokat , kőolajszármazékokat és szintetikus szálakat. Nincs fehérítve és mentes az olyan kemikáliáktól, amelyek megzavarhatják a pH egyensúlyt, így a tampon használata nem ad okot aggodalomra! 

Ultra- nedvszívó, organikus pamutból akár a menstruáció erősebb napjaira is. 

A Naty tamponok arra lettek kifejlesztve, hogy harmóniában legyenek a női testtel és a környezettel, érezni fogod a különbséget! A Naty női termékcsalád a Vincotte International által lettek minősítve. A Vincotte International független, nemzetközileg elismert garanciát jelent a felhasznált alapanyogkra. Az egyetlen olyan minősítés, amely az európai és az amerikai szabányoknak is megfelel.

 A csomagolás lebomló és teljesen újrahasznosítható.

Állatokon nem tesztelt!Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok 100% pamut, semmi más Teljesen klórmentes Műselyem- műanyag- és festékmentes Lebomló és komposztálható

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha