HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: Naty®, tisztasági betét, normál méret, naty®, környezetbarát, betétek

Naty® tisztasági betét normál méret

Naty® tisztasági betét normál méret - Naty

Naty® tisztasági betét normál méret - Naty - Környezetbarát betétek és tamponok - 1.190Ft

1.289Ft
  • Nettó: 1.015Ft
  • Ár jutalom pontban: 257
  • Gyártó: Naty
  • Típus: Naty
  • Jutalom pontok: 12
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Naty® tisztasági betét normál méret, 32 db A Naty tisztasági betétjei ultrakönnyű, hipoallergén anyagból készülnek, így olyan érzést nyújtanak, mintha ott sem lennének. Vékony és diszkrét.A légáteresztő Naty bio tisztasági betétek Illatanyagmentesek, gyengédek a bőrődhöz és a természethez. 100%-b..

Naty® tisztasági betét normál méret, 32 db

A Naty tisztasági betétjei ultrakönnyű, hipoallergén anyagból készülnek, így olyan érzést nyújtanak, mintha ott sem lennének. Vékony és diszkrét.

A légáteresztő Naty bio tisztasági betétek Illatanyagmentesek, gyengédek a bőrődhöz és a természethez. 100%-ban biológiailag lebomló, ökológiai gazdaságokból származó természetes és megújuló anyagokból készülnek.  

Gyenge menstruáció, folyás esetén ajánljuk.

Klorid és illatanyag mentes.  

Állatokon nem tesztelt!


    

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha