Tags: all, purpose, bag, -, small., medium., large., the, organic, company., eco-friendly, shopping, bags

All purpose bag - small, medium, large

All purpose bag - small, medium, large - The Organic Company

All purpose bag - small, medium, large - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 1.490Ft All purpose bag / small/medium/large - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 1.490Ft All purpose bag / small/medium/large - - -

1,490Ft
  • Ex Tax:1,173Ft
  • Price in reward points: 298
  • Brand: The Organic Company
  • Product Code: The Organic Company
  • Reward Points: 14
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A The Organic Company bio pamut anyagból készült, környezetbarát tároló zsákjai azzal a céllal születtek, hogy átvegyék a hétköznapokban nejlon zacskók helyét minden olyan helyzetben, amikor hirtelen be kell csomagolnunk valamit, hogy magunkkal vihessük. Ha belegondolunk, rengeteg ilyen helyzet van,..

Available Options

A The Organic Company bio pamut anyagból készült, környezetbarát tároló zsákjai azzal a céllal születtek, hogy átvegyék a hétköznapokban nejlon zacskók helyét minden olyan helyzetben, amikor hirtelen be kell csomagolnunk valamit, hogy magunkkal vihessük. Ha belegondolunk, rengeteg ilyen helyzet van, nem csak a bevásárlás! Amikor leugrunk az edzőterembe és a cipőt nem akarjuk csak úgy a táskába dobni, vagy utazásnál, legyen szó a fehérneműk tárolásáról például, de az otthoni tárolásban is kiválthatja a műanyag zacskókat a szekrényekben, konyhában, fürdőszobában. 

Az igazoltan organikus pamutból készült zsákok (GOTS tanúsítvány), újrafelhasználhatóak, strapabíróak és moshatóak és biológiailag lebomlóak. Minden pamut zsák zsinórral van ellátva a biztonságos tároláshoz. 

Vidd magaddal utazáshoz, tedd a táskádba és használd a hétköznapokban akár bevásárlásnál, vagy sportoláshoz és használd otthoni tárolásra.

Az anyatermészet meghálálja!

Méretek:

Kicsi bio pamut zsák: 16 x 22 x 6 cm

Közepes bio pamut zsák: 24 x 30 x 8 cm

Nagy bio pamutzsák: 30 x 40 x 12 cm

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha