Tags: big, little, bag, /black/gray., the, organic, company., eco-friendly, shopping, bags

Big Little Bag /black/gray

Big Little Bag /black/gray - The Organic Company

Big Little Bag /black/gray - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 13.989Ft Big Little Bag /black/gray - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 13.989Ft Big Little Bag /black/gray - - -

13,990Ft
  • Ex Tax:11,016Ft
  • Price in reward points: 2798
  • Brand: The Organic Company
  • Product Code: The Organic Company
  • Reward Points: 139
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy társad legyen a mindennapokban, és megkönnyítse a napi rutint.Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, de lehet a társad a mindennapi rohangálásban is, hiszen szinte bármi belefér, leg..

Available Options

A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy társad legyen a mindennapokban, és megkönnyítse a napi rutint.

Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, de lehet a társad a mindennapi rohangálásban is, hiszen szinte bármi belefér, legyen szó élelmiszerekről, könyvekről vagy ruhákról. Erős, strapabíró pamutvászon textil, mely kialakításának köszönhetően nagyobb súlyt is elbír. Mosható, organikus pamut anyagból készült, ami biológiailag lebomló. GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy a szövet mentes a méreganyagoktól és a nehézfémektől, és, hogy gyártása során tiszteletben tartják a nemzetközi munkavállalók jogait.

Válaszd a The Organic Company bio pamutvászon táskáját, mert számít, hogy Te mit teszel a környezetedért. 

Méretek: 48 x 30 x 22 cm

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha