Tags: big, long, bag., the, organic, company., eco-friendly, shopping, bags

Big Long Bag

Big Long Bag - The Organic Company

Big Long Bag - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 24.489Ft Big Long Bag - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 24.489Ft Big Long Bag - - -

24,490Ft
  • Ex Tax:19,283Ft
  • Price in reward points: 4898
  • Brand: The Organic Company
  • Product Code: The Organic Company
  • Reward Points: 244
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Fenntarthatóság és stílus. Ez a The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát óriás táskája. Ez a hatalmas pamutvászon táska tényleg mindent elbír. Utazás, nagybevásárlás, nem akadály!A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, ..

Available Options

Fenntarthatóság és stílus. Ez a The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát óriás táskája. Ez a hatalmas pamutvászon táska tényleg mindent elbír. Utazás, nagybevásárlás, nem akadály!

A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy akkor se kelljen kompromisszumot kötnöd, ha tényleg rengeteg dolgot kell magaddal vinned.

Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, vagy bármikor, amikor szükséged van egy igazán erős táskára. Strapabíró pamutvászon textilből készült, mely kialakításának köszönhetően nagyobb súlyt is elbír, és rengeteg minden belefér. Mosható, organikus pamut anyagból készült, ami biológiailag lebomló. GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy a szövet mentes a méreganyagoktól és a nehézfémektől, és, hogy gyártása során tiszteletben tartják a nemzetközi munkavállalók jogait.

Méretek: 100 x 50 x 35 cm

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha