Tags: organic, toilet, gel, 1l, cleaneco, cleaning

Organic toilet gel 1l

Organic toilet gel 1l - Cleaneco

Organic toilet gel 1l - Cleaning - 949Ft

1,214Ft

1,349Ft

  • Ex Tax:956Ft
  • Brand: Cleaneco
  • Product Code: Cleaneco
  • Availability: Temporary stock shortage
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A Cleaneco organikus wc gél segítségével könnyedén higiénikusan és tisztán tarthatjuk a wc kagylót. A gél cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket, miközben kellemes illatot biztosít. Használhatjuk kerámia zománc, ro..

A Cleaneco organikus wc gél segítségével könnyedén higiénikusan és tisztán tarthatjuk a wc kagylót. A gél cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket, miközben kellemes illatot biztosít. 

Használhatjuk kerámia zománc, rozsdamentes, inox, műanyag és üveg felületeken, csaptelepeken, vagy akár fürdőszobai és konyhai felmosásra is.

A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként wc kagylóknak, szanitereknek és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít.

Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja!

A Cleaneco termékei gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.

Felhasználási javaslat

A terméket használhatjuk felmosás jelleggel is, felmosáskor 10 liter vízhez adjunk 0,5-1 dl-t a koncentrátumból. A koncentrátum hígítása napi, szállodai, vendéglátóipari vagy intézményi felhasználás esetén 5-10%-ban (10 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátum) javasolt. Alkalmi- illetve nagytakarításnál, makacsabb vízkő- és egyébb lerakódások, durvább szennyeződések esetén a szert 10-100%-os töménységben ajánljuk.

A szert szórófejes palackba is tölthetjük, így 20 cm távolságból spricceljük a tisztítandó felületre, majd hagyjuk hatni 0,5-2 percig, ezt követően nyeles kefe segíségégvel tisztítsuk meg a perem alatti részeket is majd öblítsük le vízzel. Használat előtt mindig végezzünk próbatisztítást.

Összetétel

Szerves savak <5%, nemionos felületaktív anyagok <5%, cukortenzid, illatanyag. Színezőanyagot nem tartalmaz! Környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha