Tags: cleanne, glass, and, mirror, cleaner, 500ml, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne glass and mirror cleaner 500ml

Cleanne glass and mirror cleaner 500ml - Cleanne Crystalclean

Cleanne glass and mirror cleaner 500ml - Cleaning - 890Ft

890Ft
  • Ex Tax:701Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Az üveg felületek hamar koszólódnak, pláne ha kisgyermek van a lakásban, mindenhol megjelenik egy-egy kis ujjacska nyoma. Az üveg és tükör felületek tisztítása egyikünknek sem a kedvenc feladata, hiszen a zsíros szennyezett felületek néha hosszan többszöri áttörlést igényelnek. A Cleann cseppmentes ..

Az üveg felületek hamar koszólódnak, pláne ha kisgyermek van a lakásban, mindenhol megjelenik egy-egy kis ujjacska nyoma. Az üveg és tükör felületek tisztítása egyikünknek sem a kedvenc feladata, hiszen a zsíros szennyezett felületek néha hosszan többszöri áttörlést igényelnek. A Cleann cseppmentes üveg- és tükörtisztítója foltmentesen szárad és nagyon könnyedén birkózik meg a még nehéznek tűnő, esetenként zsíros szennyeződésekkel is. A takarítás könnyedségének és a természetes összetevőknek köszönhetően akár a gyerkőcök is beszállhatnak a takarításba segítségül. 

A zsíros foltok a semmibe vesznek!

Vásárlói visszajelzések alapján a Cleanne Üveg- és tükörtisztítójának használata során lassabban koszolódnak vissza az érintett felületek, összehasonlítva a hagyományos tisztítószerekkel.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ.

Használhatod az autóban lévő tükrök és üvegfelületek, szélvédő külső és belső takarítására is. 

Űrtartalom: 500 ml

Kiadóság: 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha