Tags: cleanne, oil, interceptor, and, outdoor, surface, cleaner, 1l, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne oil interceptor and outdoor surface cleaner 1l

Cleanne oil interceptor and outdoor surface cleaner 1l - Cleanne Crystalclean

Cleanne oil interceptor and outdoor surface cleaner 1l - Cleaning - 1.790Ft

1,790Ft
  • Ex Tax:1,409Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A CLEANNE Crystalclean olajfaló és kültéri felülettisztítója elbánik a kiömlött olajfolttal is.A Cleanne olajfaló képes akár sok éves olajszennyeződéseket is lebontani, ami márványos, betonon, vagy a térkövön maradt ott és a víz nem visz le.A kiömlött olajszennyeződések nem csak esztétikai, de soksz..

A CLEANNE Crystalclean olajfaló és kültéri felülettisztítója elbánik a kiömlött olajfolttal is.

A Cleanne olajfaló képes akár sok éves olajszennyeződéseket is lebontani, ami márványos, betonon, vagy a térkövön maradt ott és a víz nem visz le.

A kiömlött olajszennyeződések nem csak esztétikai, de sokszor egészségügyi problémákat is okozhatnak. 

A Cleanne olajfalója biológiailag 96% -ban lebomló, környezetbarát termék. A CLP rendelet szerint nem minősül veszélyes keveréknek. Illatanyagot nem tartalmaz. Szem-, bőr és nyálkahártya irritációt nem okoz, ezáltal védőfelszerelés viselése nem szükséges a szer használatakor.

A használata nagyon egyszerű! Terítsd szét a CLEANNE CrystalClean Olajfaló terméket a szennyezett felületen, majd hagyd hatni minimum 4 órán keresztül. Ha lehetséges, akkor ipari porszívóval porszívózd fel a felvitel után (ilyet viszonylag könnyű kölcsönözni, nem gondoljuk, hogy mindenkinél van otthon), hatóidő leteltekor keletkezett olajmennyiséget és tároljuk azt külön edényben. Az idő elteltével mossuk le a felületet tiszta vízzel majd a szennyeződés mértékétől függően ismételjük meg a folyamatot a megfelelő eredmény eléréséig, fordított sorrendben: először vizezzük be a területet, majd azt követően a nedves felületre vigyük fel a terméket.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Alkalmas olajfoltok (növényi és szintetikus), üzemanyagok eltávolítására, akár beton- vagy vízfelületről is. Labortesztek alapján alapvetően lebontja a kőolajat és származékait, más megkötőszerekkel ellentétben. Régebbi foltok esetében több kezelés is szükséges lehet.

Űrtartalom: 1 000 ml

Kiadósság: 1 600x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba háziorvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha