Tags: cleanne, pet, place, cleaner, and, odor, remover, cleanne, crystalclean, cleaning

Cleanne pet place cleaner and odor remover

Cleanne pet place cleaner and odor remover - Cleanne Crystalclean

Cleanne pet place cleaner and odor remover - Cleaning - 1.790Ft

1,790Ft
  • Ex Tax:1,409Ft
  • Brand: Cleanne Crystalclean
  • Product Code: Cleanne Crystalclean
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Nem csak magunkra kell gondolnunk, amikor vegyszermentesen akarunk takarítani, hanem a kedvenceinkre is. Legyen akár kutya, macska, tengerimalac, papagáj vagy bármely háziállat, gondoskodnunk kell arról, hogy az élőhelyüket vagy fekhelyüket tisztán tartsuk. Háziállatainkra pedig ugyanolyan káro..

Nem csak magunkra kell gondolnunk, amikor vegyszermentesen akarunk takarítani, hanem a kedvenceinkre is. 

Legyen akár kutya, macska, tengerimalac, papagáj vagy bármely háziállat, gondoskodnunk kell arról, hogy az élőhelyüket vagy fekhelyüket tisztán tartsuk. Háziállatainkra pedig ugyanolyan károsan hatnak az erős vegyszerek, mint ránk, viszont a higiénia nagyon fontos az állatartásban, pláne ha az a háztartásunkon belül van. 

A Cleanne alom-tisztítószere alkalmas bármely házikedvencünk fekhelyének vagy élőhelyének takarítására, szagtalanítására. Tisztíthatunk vele terráriumot, etető vagy itató edényt és biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen káros vegyszert nem hagyunk megunk után, amit ők esetleg lenyalogatnának. 

Két- és négylábú társaink is a legjobbat érdemlik!

A Cleanne Kiskedvenc fekhely- és alomtisztítója alkalmas az állatai környezetének biztonságos és tiszta környezetének kialakítására. Ügyfeleink visszajelzése alapján rendszeres Cleanne használata mellett a kellemetlen, erősebb állat “szagok” is fokozatosan csökkennek, egy hét elteltével szinte teljesen el is tűnnek. Négylábú kedvenc mellett felmosáshoz válassza a CLEANNE Univerzális padlótisztítót!

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Alkalmas a házi kedvenc fekvőhelyének, almának, játékainak és életterének takarítására, szagelvevő hatással.

Űrtartalom: 1 000 ml

Kiadósság: 1600x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha