Tags: cycle, all, purpose, cleaner, spray, with, levander, 500ml, cycle, cleaning

Cycle all purpose cleaner spray with levander 500ml

Cycle all purpose cleaner spray with levander 500ml - Cycle

Cycle all purpose cleaner spray with levander 500ml - Cleaning - 1.299Ft

1,299Ft
  • Ex Tax:1,023Ft
  • Brand: Cycle
  • Product Code: Cycle
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A Cycle levendulás általános felülettisztítója hatékonyan veszi fel a harcot a porral, a vízkővel vagy akár a zsíros ujjlenyomatokkal. Alkoholtartalmának köszönhetően rendkívül gyorsan szárad és csíkmentes tiszta felületet hagy maga után. A szórófej segít, hogy habosítsa a folyadékot, így gazdaságos..

A Cycle levendulás általános felülettisztítója hatékonyan veszi fel a harcot a porral, a vízkővel vagy akár a zsíros ujjlenyomatokkal. Alkoholtartalmának köszönhetően rendkívül gyorsan szárad és csíkmentes tiszta felületet hagy maga után. A szórófej segít, hogy habosítsa a folyadékot, így gazdaságosan használható. A természetes forrásból származó levendula-illóolaj kellemes illattal tölti meg a lakást.

Összetevők:

<5% újrahasznosított ecetsav, <5% citromsav, <5% felületaktív anyag, <5% alkohol, Természetes levendula és menta illóolaj, Újrahasznosított víz

A palack: 100% újrahasznosított műanyag

A szórófej: ez sajnos nem újrahasznosított műanyag, arra kérünk, őrizd meg és következő vásárlásodnál válaszd az utántöltő verziót, mert hogy az is elérhető belőle!

Használd a termék címkéjén leírt módon: fújd a tisztítandó felületre, majd egy száraz törlőronggyal vagy papírtörlővel töröld le. Ne használd savas közegre érzékeny felületeken!

Tárolás: eredeti csomagolásban, 5°C és 30°C között, direkt napfénytől védve.

Sokoldalúan felhasználható, újrahasznosított, fenntartható forrásból származó termék. A termék 100%-ban természetes alapanyagokból készül, semmilyen egészségre káros anyag nincs benne, így kompromisszumoktól mentesen, hatékony módon, a környezetedet, családodat, kisállataidat védve varázsolhatod teljesen tisztává otthonodat! A CYCLE tisztítószerei állatkísérletektől mentes, vegán termékek.

Ingredients
Ingredients Ingredients: <5% újrahasznosított ecetsav, <5% citromsav, <5% felületaktív anyag, <5% alkohol, Természetes levendula és menta illóolaj, Újrahasznosított víz

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha