Tags: washable napkin, african tailoring, organic cotton kitchen textiles, kitchen, eco-friendly, sustainable, zero waste,

Washable napkin

Washable napkin - African tailoring

Washable napkin - Organic cotton kitchen textiles - 2.490Ft Washable napkin - African tailoring - Washable napkin - 2.490Ft Washable napkin - African tailoring - Washable napkin - 2.490Ft Washable napkin - African tailoring - Washable napkin - 2.490Ft Was

2,490Ft
  • Ex Tax:1,961Ft
  • Price in reward points: 498
  • Brand: African Tailoring
  • Product Code: African tailoring
  • Reward Points: 24
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A mosható szalvéta egy nagyon praktikus és környezetbarát alternatíva az alufólia vagy a műanyag csomagolás helyett, ha szendivcset, péksüteményt vagy bármi útravalót csomagolsz magadnak a munkába, suliba vagy kirándulásra. Kívül pamut, belül élelmiszerbiztos, vízálló PUL anyagból készült, ami nedve..

Available Options

A mosható szalvéta egy nagyon praktikus és környezetbarát alternatíva az alufólia vagy a műanyag csomagolás helyett, ha szendivcset, péksüteményt vagy bármi útravalót csomagolsz magadnak a munkába, suliba vagy kirándulásra. Kívül pamut, belül élelmiszerbiztos, vízálló PUL anyagból készült, ami nedves ruhával letörölhető vagy mosógépben mosható. Mosáskor érdemes a tépőzárakat (kifordítva, hogy belül is kitisztuljon a szalvéta) összezárni, hogy más textíliából ne húzza ki a szálat.

Ezek a gyönyörű, színes, vidám mosható szalvéták magyar termékek, mégpedig Nagy Eszter (Afrikai Szabóság) munkái. 

Akárhányszor meglátjuk őket kedvünk támad kirándulni, vagy máris jobb kedvvel mennek a srácok  suiliba, ha egy ilyenben van a kakaóscsiga!

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha