Címkék: bambusz, fogkefe, felnőtteknek, -woobamboo-medium., woobamboo., környezetbarát, fogkefék

Bambusz fogkefe felnőtteknek -Woobamboo-medium

Bambusz fogkefe felnőtteknek -Woobamboo-medium - Woobamboo

Bambusz fogkefe felnőtteknek -Woobamboo-medium - Woobamboo - Környezetbarát fogkefék - 1.190Ft Woobamboo bambusz fogkefe felnőtt (medium) - Woobamboo - Környezetbarát fogkefék - 1.190Ft Woobamboo bambusz fogkefe felnőtt (medium) - Woobamboo - Szájápolás -

1.190Ft
  • Nettó: 937Ft
  • Ár jutalom pontban: 237
  • Gyártó: WooBamboo
  • Típus: Woobamboo
  • Jutalom pontok: 11
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Környezetbarát, 100%-ban biológiailag lebomló bambusz fogkefe, BPA mentes sörtével a Woobambootól. Ennek a környezetbarát fogkefének a szára bambuszból készült, amely tanúsított ökológiai és fenntartható gazdaságból származik. Természetes viasszal van bevonva, a tartósabb és biztonságos használa..

Környezetbarát, 100%-ban biológiailag lebomló bambusz fogkefe, BPA mentes sörtével a Woobambootól. Ennek a környezetbarát fogkefének a szára bambuszból készült, amely tanúsított ökológiai és fenntartható gazdaságból származik. Természetes viasszal van bevonva, a tartósabb és biztonságos használat érdekében. Antimikrobiális, ftalát- és BPA mentes sörtével. A bambusz fogkefe csomagolása újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült, a festék pedig szója alapú.

 

Sokkoló mennyiségű – több milliárdnyi – fogkefe végzi a szeméttelepeken és az óceánban minden évben, ami nagyban hozzájárul a természetes öko flóra tönkretételéhez. Állítsuk meg együtt ezt a folyamatot! Válaszd Te is a Woobamboo bambusz fogkeféket, és járulj hozzá a Föld megóvásához!

Szerezd be hozzá a bambusz fogkefe tartó tokodat INNEN.

Fejlessz! Inspirálj! Változtasd meg a világot! Sokkoló mennyiségű – több milliárdnyi – fogkefe végzi a szeméttelepeken és az óceánban minden évben. A Woobamboo fogkefével gondoskodhatsz a fogaid egészségéről és hozzájárulhatsz, hogy a Föld is tisztább legyen. A Woobamboonál tudjuk, hogy ezzel nem fogjuk megóvni a világot. De minden egyes nap reggel és este, amikor használod a fogkefét emlékeztetünk arra, hogy te már a környezetbarát fogyasztás mellett döntöttél, és igenis van hatásod a világra, tehetsz akár még többet! Minden fogkefe szára bambuszból készült, ami: - szabadban termesztett - fenntarthatóan betakarítható - lebomló - természetesen antimikrobális - ftalát és BPA mentes - természetes viasszal van bevonva a tartósság és a kényelem érdekében - pandabarát.

Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Egyéb tulajdonságok • - fogászati minőségű sörte • - újrahasznosított és újra hasznosítható csomagolás • - szója alapú nyomdafesték•
Zsuzsa 2019. May 1.

Nem szívja föl a vizet a fogpohárból a szára, mint ahogy gondltam és sörték formája is nagyon jó. Örülök, hogy megvettem :)

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha