Címkék: cserélhető fej, fogkefe, higiénikus tok, TIO,

Cserélhető fejű fogkefe higiénikus tokkal

Cserélhető fejű fogkefe higiénikus tokkal - TIO

Cserélhető fejű fogkefe higiénikus tokkal - TIO - Szájápolás - 4.490Ft

4.490Ft
  • Nettó: 3.535Ft
  • Ár jutalom pontban: 90
  • Gyártó: Tio
  • Típus: TIO
  • Jutalom pontok: 4
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Újrahasznosítható ergonomikus fogantyú a cserélhető sörtefejhez - remélhetőleg az első a sok közül. A fogkefe higiénikus úti sapkával ellátott, ORVOSILAG ELLENŐRZÖTT SÖRTEKIALAKÍTÁS A fogkefefej a legfrissebb orvosi kutatáson alapul és optimális tisztítási teljesítményt nyújt. Itt hozzáadhatnánk egy..

Újrahasznosítható ergonomikus fogantyú a cserélhető sörtefejhez - remélhetőleg az első a sok közül. A fogkefe higiénikus úti sapkával ellátott,

ORVOSILAG ELLENŐRZÖTT SÖRTEKIALAKÍTÁS

A fogkefefej a legfrissebb orvosi kutatáson alapul és optimális tisztítási teljesítményt nyújt. Itt hozzáadhatnánk egy csomó marketing blablát, de felesleges... tényleg megtisztítja a fogaidat. A kissé ferde és közepes méretű fogkefefej ideális navigációt biztosít a szájban. A sörték kétszintű vágása (közepes merevség) biztosítja, hogy elérd a fogaid utolsó sarkait is. A kerekített tippek garantálják a megfelelő polírozást, miközben gyengédek az ínyedhez.

HIGIÉNIKUS TOK UTAZÁSHOZ

A minimális csomagolás segít elkerülni a felesleges hulladékot. A kicsomagolás után a doboz lesz a tok (ahelyett, hogy szemétbe kellene dobnod), és tisztán tartja a fogkefét - bárhová is mész. FENNTARTHATÓ FOGKEFEFEJ Az innovatív, cserélhető fej használatával 70% -kal csökken a műanyaghulladék termelésed  - minden használat során. Miközben kicseréled a fejet, gondolj arra, hogy a Föld most mosolyog:).

CSÖKKENTED AZ ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMOD

Minden része gyorsan növő növényekből készül, amelyek fotoszintézise a tiszta oxigén felszabadulása mellett eltávolítja a CO2-ot a légkörből. Továbbá a fosszilis alapú nyersolaj és az adalékok, például a BPA elkerülése biztosítja, hogy az összes anyag biztostsa az egészséges fogmosást.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha