Címkék: ecodenta, dinnye ízű fogkrém, gyümölcs, természetes, erős fogzománc, ásványi kalciumsó, vegán, környezetbarát, fluorid

ECODENTA EXTRA dinnyés fogzománc erősítő fogkrém ásványi kalciumsóval és fluoriddal 100ml

ECODENTA EXTRA dinnye ízesítésű fogzománc erősítő fogkrém ásványi kalcium sóval és fluoriddal 100ml - Ecodenta

ECODENTA EXTRA dinnye ízesítésű fogzománc erősítő fogkrém ásványi kalcium sóval és fluoriddal 100ml - Ecodenta - Szájápolás - 2.150Ft

2.350Ft
  • Nettó: 1.850Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártó: Ecodenta
  • Típus: Ecodenta
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Frissítő dinnyeillatú fogkrém, fogzománc erősítő hatással az erős fogaidért! A fogkrém ereje a természetes ásványi kalciumsókból fakad, amelyek elősegítik a fogaid kalciumraktárainak feltöltését. Tesztekkel bizonyított, hogy a kalcium és foszfát összetevők segítik megvédeni a fogaidat a mindennapi k..
Frissítő dinnyeillatú fogkrém, fogzománc erősítő hatással az erős fogaidért! A fogkrém ereje a természetes ásványi kalciumsókból fakad, amelyek elősegítik a fogaid kalciumraktárainak feltöltését. Tesztekkel bizonyított, hogy a kalcium és foszfát összetevők segítik megvédeni a fogaidat a mindennapi káros hatásoktól, a savtól és lepedék kialakulásától. A fogmosás során a fogkrém az ásványi anyagokat közvetlenül a zománchoz szállítva segíti a mikrórepedések meggátolását fogaidon. A természetes ásványokat tartalmazó fluoridos fogkrém segít visszaállítani a fogaid természetes állapotát. 6 év alatti gyermekeknek egy borsónyi méretűt nyomj a fogkeféjére, így megelőzheted a fogkrém lenyelését. Fogorvosok által tesztelt fogkrém.
Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Összetevők: Glicerin, Víz, Hidratált szilícium-dioxid, Kálcium- hidroxilapatit, Sodium Cocoyl Glutamate, Xantángumi, Aroma, Nátrium benzoát, Kálium - szorbát, Nátrium-fluorid, Calcium Glycerophosphate, Fenoxietanol, Ethylhexylglycerin, Borsmentaolaj, Szacharin. 99%-ban természetes összetvők, 0,32%-ban tartalmaz nátrium flouridot (1454 ppm F-).

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha