Címkék: fekete, fogselyem, mentolos, ízű., bambusszénnel., georganics., természetes, fogselyem

Fekete Fogselyem Mentolos ízű, bambusszénnel

Fekete Fogselyem Mentolos ízű, bambusszénnel - Georganics

Fekete Fogselyem Mentolos ízű, bambusszénnel - Georganics - Természetes fogselyem - 1.890Ft Természetes Fogselyem - Mentolos ízben, bambuszszénnel - Georganics - Fogselyem - 1.890Ft Természetes Fogselyem - Mentolos szén - Georganics - Fogselyem - 1.890Ft

1.890Ft
  • Nettó: 1.488Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártó: Georganics
  • Típus: Georganics
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Georganics Fekete fogselyme kizárólag természetes anyagokból készült, bambuszszénből, kandelilla viasszal és borsmenta illóolajjal. Ez a mentolos fogselyem 30 méter hosszú, amely feltekerve kerül üvegcsomagolásba a zéró hulladék jegyében. A tartály fém fedele pedig lehetővé teszi, hogy könnyen lev..
A Georganics Fekete fogselyme kizárólag természetes anyagokból készült, bambuszszénből, kandelilla viasszal és borsmenta illóolajjal. Ez a mentolos fogselyem 30 méter hosszú, amely feltekerve kerül üvegcsomagolásba a zéró hulladék jegyében. A tartály fém fedele pedig lehetővé teszi, hogy könnyen levágd vele a használni kívánt fogselyem darabot. A fogselyem használata a mindennapos fogápoláshoz ajánlott. Fogmosás után használd a fekete fogselymet, hogy a fogközökből kitisztítsd a lepedéket és lerakódásokat. A Georganics természetes fogselyme segít, hogy megelőzd a fogkő-lerakódást és fogaid természetesen fehérek legyenek. A borsmentaolaj pedig friss leheletet biztosít. 
Állatkísérlet mentes, vegán fogselyem, melynek minden összetevője tanúsított ökológiai gazdaságból származik.

o PETA kegyetlenségmentes - és műanyagmentes csomagolás 
o Fenntartható termesztésű bambuszból származó szénszálak 
o Csökkentett nejlon tartalom (20%)
o Újrahasználható üvegtartályban és fémadagolóban 
o Az üveget biológiailag lebomló és komposztálható papírdobozba csomagoltuk

Fogselyem használata

Óvatosan húzz ki körülbelül egy 30 cm hosszú darabot, és forgasd a fogselymet a hüvelykujjaid körül, miközben előre hátra mozgatod a fogak között óvatosan, amíg eléred az ínyvonalat. 

Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Szénhuzal*, nejlon (20%), kandelilla viasz*^, borsmenta olaj*^, ^Élelmiszer minősítés, *biogazdálkodásból.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha