Címkék: fogselyem, utántöltő, kardamom, ízben., georganics., természetes, fogselyem

Fogselyem utántöltő Kardamom ízben

Fogselyem utántöltő Kardamom ízben - Georganics

Fogselyem utántöltő Kardamom ízben - Georganics - Természetes fogselyem - 1.890Ft Természetes Fogselyem utántöltő - Kardamom - Georganics - Fogselyem - 1.890Ft Természetes Fogselyem utántöltő - Mentolos Szén - Georganics - Fogselyem - 1.890Ft Természetes

2.690Ft
  • Nettó: 2.118Ft
  • Ár jutalom pontban: 537
  • Gyártó: Georganics
  • Típus: Georganics
  • Jutalom pontok: 26
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
2x30 méter fogselyem utántöltő kardamom ízesítéssel, biológiailag lebomló papírdoboz csomagolásban, hogy újra tölthesd kedvenc fogselymed üvegcséjét.A Georganics Kardamom fogselyme kizárólag természetes anyagokból készült, Ahimsa selyemből, kandelilla viasszal és kardamom illóolajjal. Ez a fogselyem..
2x30 méter fogselyem utántöltő kardamom ízesítéssel, biológiailag lebomló papírdoboz csomagolásban, hogy újra tölthesd kedvenc fogselymed üvegcséjét.

A Georganics Kardamom fogselyme kizárólag természetes anyagokból készült, Ahimsa selyemből, kandelilla viasszal és kardamom illóolajjal.

Ez a fogselyem utántöltő, 2x30 méter hosszú természetes fogselyem, amely feltekerve kerül biológiailag lebomló papírdoboz csomagolásba a zéró hulladék jegyében. A fogselyem használata a mindennapos fogápoláshoz ajánlott. Fogmosás után használd a kardamom fogselymet, hogy a fogközökből kitisztítsd a lepedéket és lerakódásokat. A Georganics természetes fogselyme segít, hogy megelőzd a fogkő-lerakódást és fogaid természetesen fehérek legyenek. A kardamom illóolaj pedig friss, kellemesen fűszeres, enyhén édes ízt biztosít. 

Állatkísérlet mentes, vegetáriánus fogselyem, melynek minden összetevője tanúsított öko gazdaságból származik.

o PETA kegyetlenségmentes - és műanyagmentes csomagolás 
o Fenntartható termesztésű bambuszból származó szénszálak   
o Biológiailag lebomló és komposztálható papírdobozban


Fogselyem használata

Óvatosan húzz ki körülbelül egy 30 cm hosszú darabot, és forgasd a fogselymet a hüvelykujjaid körül, miközben előre hátra mozgatod a fogak között óvatosan, amíg eléred az ínyvonalat. 

Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Ahimsa selyem huzal *, Kandelillaviasz * ^, Kardamom olaj *. * Természetes eredetű, ^ Élelmiszer minőségű.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha