Címkék: cserélhető fej, fogkefe, 2db fej/csomag, 1 markolat, higiénikus tok, TIO,

Környezetbarát fogkefe két cserélhető fejjel

Környezetbarát fogkefe két cserélhető fejjel - TIO

Környezetbarát fogkefe két cserélhető fejjel - TIO - Szájápolás - 4.990Ft

4.990Ft
  • Nettó: 3.929Ft
  • Ár jutalom pontban: 100
  • Gyártó: Tio
  • Típus: TIO
  • Jutalom pontok: 5
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Minden csomag egy újrahasznosítható ergonomikus markolatból áll, amely tartós fogantyúval ellátott és két cserélhető sörtét is tartalmaz. A sörték cseréjével így 4-6 hónapra biztosított a fogmosáshoz.ORVOSILAG ELLENŐRZÖTT FOGKEFEFEJA sörték kialakítása a legújabb orvosi kutatásokon alapul, és optimá..

Minden csomag egy újrahasznosítható ergonomikus markolatból áll, amely tartós fogantyúval ellátott és két cserélhető sörtét is tartalmaz. A sörték cseréjével így 4-6 hónapra biztosított a fogmosáshoz.

ORVOSILAG ELLENŐRZÖTT FOGKEFEFEJ

A sörték kialakítása a legújabb orvosi kutatásokon alapul, és optimális tisztítási teljesítményt nyújt. Itt most jöhetnénk egy csomó bevált marketingszöveggel, de felesleges... tényleg megtisztítja a fogaidat. A kissé ferde és közepes méretű fogkefefej optimális navigációt biztosít a szájban. A sörték kétszintű vágásának köszönhetően (közepes merevség) eléred a fogaid utolsó sarkait is. A kerekített tippek garantálják a megfelelő polírozást, miközben gyengédek az ínyedhez.

CSERÉLHETŐ FOGKEFEFEJ

Az innovatív, cserélhető fogkefefejnek köszönhetően 70%-kal csökkentheted a műanyagtermelést -  minden használat során.

CSÖKKENTED AZ ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMOD

Az összes rész gyorsan növekvő növényekből készül, amelyek fotoszintézisével a tiszta oxigén felszabadításával eltávolítják a CO2-t a légkörből. Továbbá a fosszilis alapú nyersolaj és az adalékok, például a BPA elkerülése biztosítja az egészséges szájápolást.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha