Címkék: minőségi, műanyagmentes, élelmiszer-biztonságos, fogmosópohár, Hydrophil,

Környezetbarát fogmosó pohár

Környezetbarát fogmosó pohár - Hydrofil

Környezetbarát fogmosó pohár - Hydrofil - Szájápolás - 1.990Ft

1.790Ft
  • Nettó: 1.409Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártó: Hydrophil
  • Típus: Hydrofil
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
...amely megújuló erőforrásokból készült! A HYDROPHIL fogmosópohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkefe számára gyerekeknek. A kék bögrét az innovatív és BPA-mentes anyagból készült Arboblend anyagból készítik, és rozmár díszíti.A minőségi, műanyagmentes és élelmiszer-biztonságos fogmosópohár..

...amely megújuló erőforrásokból készült!


A HYDROPHIL fogmosópohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkefe számára gyerekeknek. A kék bögrét az innovatív és BPA-mentes anyagból készült Arboblend anyagból készítik, és rozmár díszíti.

A minőségi, műanyagmentes és élelmiszer-biztonságos fogmosópohár kiváló választás és kísérő - nem csak a fürdőszobához, hanem a kisgyermekek mindenféle kalandjához is. A gyerekek számára készült fogmosópoharakat Hamburg közelében gyártják, ahol az újrahasznosíthatás is történik. A biomassza (folyékony fa), összetett szerves polimerekből áll, a fosszilis olaj helyett. Ennek az innovatív természeti anyagnak köszönhetően a gyártás során kisebb eltérések tapasztalhatók, mint egy enyhe szemcsésség vagy nem észrevehető egyenlőtlenség.

250 ml-es.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha