Címkék: környezetbarát, fogmosó, pohár., hydrofil., szájápolási, kellékek

Környezetbarát fogmosó pohár

Környezetbarát fogmosó pohár - Hydrofil

Környezetbarát fogmosó pohár - Hydrofil - Szájápolási kellékek - 1.990Ft Környezetbarát fogmosó pohár - Hydrofil - Szájápolás - 1.990Ft

1.790Ft
  • Nettó: 1.409Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártók Hydrophil
  • Típus: Hydrofil
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
...amely megújuló erőforrásokból készült!A HYDROPHIL fogmosópohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkeféd számára. A pohár megújúló alapanyagokból készült és a fürőszobád dísze is lehet. Minőségi, műanyagmentes társad lehet utazáskor vagy akár a konyhában. A fogmosópohár innovatív Arboblend any..

...amely megújuló erőforrásokból készült!


A HYDROPHIL fogmosópohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkeféd számára. A pohár megújúló alapanyagokból készült és a fürőszobád dísze is lehet. Minőségi, műanyagmentes társad lehet utazáskor vagy akár a konyhában.
A fogmosópohár innovatív Arboblend anyagból készül, ami egyben az élelmiszerbiztonsági előírásoknak is megfelel. Hambur közelében gyártják, ahol teljesen újra is hasznosítják. A biomassza arboblend, amit folyékony faként is ismernek, összetett szerves polimerekből áll, fosszilisek helyett, ezek a fa építőelemei az olaj helyett. A lignin egy természetes polimer, amely növényekben fordul elő. 

Térfogata 0,3 l.
Németországban készült.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha