Címkék: környezetbarát, fogmosópohár., hydrophil., szájápolási, kellékek

Környezetbarát fogmosópohár

Környezetbarát fogmosópohár - Hydrophil

Környezetbarát fogmosópohár - Hydrophil - Szájápolási kellékek - 1.790Ft Környezetbarát fogmosópohár - Hydrofil - Szájápolási kellékek - 1.790Ft Környezetbarát fogmosó pohár - Hydrofil - Szájápolási kellékek - 1.990Ft Környezetbarát fogmosó pohár - Hydrof

1.790Ft
  • Nettó: 1.409Ft
  • Ár jutalom pontban: 357
  • Gyártó: Hydrophil
  • Típus: Hydrophil
  • Jutalom pontok: 17
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
...amely megújuló erőforrásokból készült!A HYDROPHIL környezetbarát fogmosó pohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkeféd számára. A pohár BPA mentes, megújuló alapanyagokból készült. Minőségi, műanyagmentes társad lesz utazáskor vagy otthonodban.A fogmosó pohár innovatív Arboblend anyagból kés..

...amely megújuló erőforrásokból készült!


A HYDROPHIL környezetbarát fogmosó pohár tökéletes kiegészítő a fenntartható fogkeféd számára. A pohár BPA mentes, megújuló alapanyagokból készült. Minőségi, műanyagmentes társad lesz utazáskor vagy otthonodban.
A fogmosó pohár innovatív Arboblend anyagból készül, ami egyben az élelmiszer-biztonsági előírásoknak is megfelel. Hamburg közelében gyártják, ahol az újrahasznosítás is történik. A biomassza, az arboblend, amit folyékony faként is ismernek, összetett szerves polimerekből áll, fosszilisek helyett, ezek a fa építőelemei az olaj helyett. A lignin egy természetes polimer, amely növényekben fordul elő, a pohár így újrahasznosítható.
Állatkísérletmentes, vegán termék.
A fogmosó pohár űrtartalma 0,3 l.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha