Címkék: természetes, fogpor, -, teafa, 60, ml., georganics., fogkrémek-, és, porok

Természetes Fogpor - Teafa 60 ml

Természetes Fogpor - Teafa 60 ml - Georganics

Természetes Fogpor - Teafa 60 ml - Georganics - Fogkrémek- és porok - 2.490Ft Természetes Fogpor - aktív szénnel 60 ml - Georganics - Fogkrémek- és porok - 2.490Ft Természetes Fogpor - aktív szénnel 60 ml - Georganics - Fogkrémek- és porok - 2.490Ft Szene

2.490Ft
  • Nettó: 1.961Ft
  • Ár jutalom pontban: 50
  • Gyártók Georganics
  • Típus: Georganics
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
A kizárólag természetes alapanyagokból készült teafás fogpor finom, szemcsés állagával segíti a fogak elszíneződésének megelőzését és a lerakódások megszüntetését. Biztonságos és gyors hatású formula, amely nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, mint például a peroxidok, fluorid vegyületek vagy szin..

A kizárólag természetes alapanyagokból készült teafás fogpor finom, szemcsés állagával segíti a fogak elszíneződésének megelőzését és a lerakódások megszüntetését. Biztonságos és gyors hatású formula, amely nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, mint például a peroxidok, fluorid vegyületek vagy szintetikus aromák. Kaolin-agyagot és szódabikarbónát tartalmaz, melyek mindegyike élelmiszer minőségű, így ha véletlenül lenyeled, akkor sem okoz problémát, teljesen biztonságos. Mindennapi használata visszaadja a fogak természetes fehérségét.

JELLEMZŐK

Fehérítő és folteltávolító keverék

Fluoridmentes, SLS-mentes és glicerinmentes

PETA kegyetlenségmentes Vegán tanúsítvánnyal

Zero-hulladék csomagolás: műanyagmentes, újrahasznosítható és biológiailag lebomló

 Az üvegedényhez bambusz spatulát mellékelünk.

Doboza újrahasznosított papírból készült, a festék szója alapú.

HASZNÁLATA

A tiszta, nedves fogkefét mártsd a porba. Ecseteld vele fogaidat 2-3 percig, majd öblítsd ki a szádból. Használd hetente kétszer a plakk és a foltok eltávolítására. Ügyelj arra, hogy a baktériumok elszaporodásának elkerüléséért ne kerüljön víz a tartályba. Miután a palackot kinyitottad, meleg, száraz helyen tárold 12 hónapig.
Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Kálcium-karbonát^, dikalcium foszfát^, diatomaföld^, szódabikarbóna^, magnézium-karbonát^, keskenylevelű teafalevél olaj*^, lime olaj*^, ceylon fahéjkéreg olaj*^, szomáliai balzsamfa olaj*^, tokoperol*^ * Biogazdálkodásból, ^ Élelmiszeri minőség.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha