Címkék: természetes, fogselyem, kardamom, ízben., georganics., természetes, fogselyem

Természetes Fogselyem Kardamom ízben

Természetes Fogselyem Kardamom ízben - Georganics

Természetes Fogselyem Kardamom ízben - Georganics - Természetes fogselyem - 1.890Ft Természetes Fogselyem- Kardamom - Georganics - Fogselyem - 1.890Ft Természetes Fogselyem- Kardamom - Georganics - Fogselyem - 1.890Ft Természetes Fogselyem- Kardamom - Geo

1.890Ft
  • Nettó: 1.488Ft
  • Ár jutalom pontban: 378
  • Gyártó: Georganics
  • Típus: Georganics
  • Jutalom pontok: 18
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Georganics Kardamom fogselyme kizárólag természetes anyagokból készült, Ahimsa selyemből, kandelilla viasszal és kardamom illóolajjal. Ez a környezetbarát fogselyem 30 méter hosszú, amely feltekerve kerül üvegcsomagolásba a zéró hulladék jegyében. A fogselyem használata a mindennapos fogápoláshoz ..
A Georganics Kardamom fogselyme kizárólag természetes anyagokból készült, Ahimsa selyemből, kandelilla viasszal és kardamom illóolajjal. Ez a környezetbarát fogselyem 30 méter hosszú, amely feltekerve kerül üvegcsomagolásba a zéró hulladék jegyében. A fogselyem használata a mindennapos fogápoláshoz ajánlott. Fogmosás után használd a kardamom fogselymet, hogy a fogközökből kitisztítsd a lepedéket és lerakódásokat. A Georganics természetes fogselyme segít, hogy megelőzd a fogkő-lerakódást és fogaid természetesen fehérek legyenek. A kardamom illóolaj pedig friss, kellemesen fűszeres, enyhén édes ízt biztosít. 

Állatkísérlet mentes, vegetáriánus fogselyem, melynek minden összetevője tanúsított ökológiai gazdaságból származik.

o PETA kegyetlenségmentes - és műanyagmentes csomagolás 
o Fenntartható termesztésű bambuszból származó szénszálak   
o Biológiailag lebomló és komposztálható papírdobozban


A fogselyem használata

Óvatosan húzz ki körülbelül egy 30 cm hosszú darabot, és forgasd a fogselymet a hüvelykujjaid körül, miközben előre hátra mozgatod a fogak között óvatosan, amíg eléred az ínyvonalat. 

Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Ahimsa selyem*, kandelilla viasz^*, kardamom olaj^*, Élelmiszer minősítésű, *Természetes összetevők

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha